Yesimtzn Kizlar 13haftalik hamileyim yüzüm mayın tarlasına döndü resmen pütür pütür sivilceler var sizlerde de öylemi cinsiyetiniz nedir?cinsiyetle alakası varmi
asiyedgr Yesimtzn bende 9+5 im benim de şimdiden çok sivilce oluşmaya başladı sivilce kremi de fayda etmiyor kız bebek güzelliği alır derler ama hayırlısı normalmiş hamilelikte
deletedmom87894 Yesimtzn yok canım hamilelik kiminde sivilce yapıyor kiminde yapmıyor bende oldu cinsiyet erkek
vgc asiyedgr ne tarz bir sivilce kremi kullanıyorsunuz hamilelikte sivilce kremleri kullanılmıyor diye biliyorum
elfkara 11 +5 benim de öyle geçen hafta inanılmaz cildim kustu zaten karma akneye meyilli bir cildim var Ama çikolata falan çok yedim belki onun etkisi de olabilir ama kız bebek leke bırakır diye duydum sivilce tamamen hormonal bence
vgc Benim de öyle yüz temizleme jeli ve c vitamini kullanıyorum ama çok faydası yok normalde de akneli bir cildim vardı çene bölgemde özellikle
gunessbeste Ben 19. Haftadayım bu haftaya kadar cidden yüzüm mayın tarlası gibiydi. Yves Roche ürünleri iyi geldi ama asıl C vitamini çok iyi geldi. Ama bir yere kadar naparsan yap çıkıyor. Buarada Allahım nasip ederse inşallah bir kızım olacak 🥰🙏