Neslihan_aydn13 Gamzemrah555 Şuan 34+4 haftalık hamileyim 63 ile hamile kaldım 2 hafta önce 76 kiloydum şuan kaçım bilmiyorum 😥😥
gamzosgamzos BusePolat bulantı olmadıysa normaldir canım benim ilk gebeligimde cok hafif bulanti yasadım hızlı almistim bu bebiste 15.haftaya kadar bulantı tiksintiden beslenemedim onun etkisi var 😊
Ylzknn Nasıl kilo veriyorsunuz hamilelikte anlamıyorum. Kilo ödem ben de maşallah. 56 ile hamile kaldım 35 hafta 72 kiloyum
Selin12- Ylzknn canım ben kendi adıma söyle açıklayayım ben 5 haftalık ken şiddetli mide bulantilarim başladı hiçbir şey yiyemedim hep serumla durdum 15 haftakiga kadar daha sonra kilo almaya başladım yavaş yavaş zaten bünyem kilo almaya elverişli değil
Glshanl1 Dertlianne98 bende çok kilo aldım yalnız değilsiniz 55, 56 kilo falandım sanıyorum şu an 67 kiloyum ve 22 haftalığım henüz ne yapmam lazım bilmiyorum 🤷♀️
Mervexxx Gamzemrah555 65 ile hamile kaldım 62 ye düştüm 1 ayda. 5. Ayda kilo almaya başladım. Şuan 75 im pazartesi doğuma giriyorum 😇😍 doktorumla planlamamız 75 di zaten ekstra kilo almadım
Gulsevval27 Gamzemrah555 ben 48 kilo ile hamile kaldım bu 6 aya kdr bu şekilde kaldı bir ara 53 oldum şu an 35 haftalık gebeyim 58 kiloyum
Aysebln Gamzemrah555 81 kilo ile hamile kaldım şuan 83.30 geliyorum 38+2. haftadayim ama ben ilk 20 hafta 9 kilo verdim