Dilanser Arkadaslar doktor bana animyotik sivi fazla dedi ikiz olmasina rağmen fazla şeker tuketmekten oluyormuş sizin böyle olanlar var mi ya da zararlari nelerdir
H1994 Dilanser benimde fazlaydı bana erken doğum olabilir demişti korkutmuştu beni şekerden şüphelendi doktorum şeker çıkmadı bende ama ben çok şekerli şeyler tükettim bebeğe gereksiz kilo aldırıyor korkmayın bence bana 27 de suyumun fazla olduğunu söylediler şuan 36 haftalık hamileyim
Dertlianne98 Ben önceden şeker yüklemesi yaptırmadım şimdi 36.4 haftalığım amniyon sıvısı çok dedi bu aralar da sürekli tatlı şeyler yiyorum galiba gebelik şekeri çıkacak
Dilanser Dertlianne98 bana da doktor su çok fazla dedi şekerden olabilir şekeri kesmemi söyledi canımda acayip şekilde şeker tatli çekiyor
Dilanser H1994 benimkiler ikiz ben de çok fazla şekerli yiyecekler tüketiyorum şuan 24. Haftadayım 27. Haftada bana şeker yukleme testi yapacak benimde doktorum sekerden supheleniyor testen sonra bailacak sizin konuşmaniz beni çok rahatlati bende çok endiseliyim
yesimemr Bana da 24. Haftamda sıvı fazla demişti şekerden olabilir .açlık şekerim 80 çıktı olcturdum sonrasında çok dikkat etmeme rağmen bu ay yine sıvı fazla dedi . Artık ne yiyip icecez bilmiyorum
Dilanser yesimemr aynen ya bende 24 haftadayım sekerden diyor doktor bir sonraki kontorlümde de bakilicak normlaeşmismi dye