HeyecanliBekleyis Medipol Mega hastanesinde normal doğum yapmış olan var mı ? Forumlarda arastiriyorum 2017 yilinda yapilmis yorumlarda normal doğumdan ziyade kolaya kacmak icin sezeryana yönlendiriyorlarmış, normal doğum mümkün değilse tabiki sezeryan kaçinilmaz fakat eger uygunsam neden olmasın.
Merveacrl HeyecanliBekleyis canım o hastaneyle alakalı biley değil tamamen doktorla alakalı bende oraya gidiyorum Elif hanıma kesinlikle normal Doğum yanlısı ablam ve kuzenim de oraya gidiyordu doktorları fazile hanımdı ikisini de hemen sezeryana yönlendirdi 37. Haftada ablamın cahilliğine geldi doktor panikletince sezeryan oldu ama kuzenim direndi normal doğurdu o yüzden doktorunu iyi seçmen lazım
HeyecanliBekleyis Aryaaaa icime su serptiniz sezeryan kacinilmazsa tabi ki ama normali zorlamak lazim
HeyecanliBekleyis Aryaaaa ben sisli memorialda fulya hanima gidiyordum, kendisi dogum iznine ayrilirken tugba nadide yilmazi tavsiye etti bayramdan sonra ziyaret edicem o yuzden iyi midir degil midir bisey de diyemiyorum
Aysenurtsr 2arkadasimda orada normal dogum yapti. Gece veya mesai disinda baslarsa dogumum ben de orada dogum yapacagim. Nadide yilmaz hanim tamamen normal taraftari bir doktor orada.
Sumeyyye Aryaaaa evet ben özlem hanıma gidiyorum 7 aylık oldum ama hala bi samimiyetimiz yok bi kere bile Doğum şekli hakkında konuşmadı benimle o yüzden değiştirmek istiyorum geç mi kaldım bilmiyorum ama içime sinmiyo hiç
Merveacrl Aryaaaa kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum yanındaki asistanla kanka olduk diyebilirim randevularımı iple çekiyorum çok yoğun olmasına rağmen sanki hiç yoğun değilmiş gibi sabırla ilgileniyor
Merveacrl Aryaaaa inşallah 🙏🏻 Ama izin zamanında çağırsak 1000 lira istiyorlar 😫 Doğumda denk gelir mi muamma 😞