Polenpolen52 dogum vıdeoları bu ara cok onume gelıyor bır kere ızleyınce hep cıktı karsımda, nefesım kesılıyor bugun nasıl doguracagım ogune sag salım gelırım ınsallah çok korktum bugün panık atagım basladı o baslayıncada kustum,aglıyorum😭
Merveelisa Polenpolen52 izleme canım kendini neden strese sokuyorsun her doğum aynı değil ki bebeğine kavusucaksin o acıyı unutacaksın sen sadece bebeğini düşün mis gibi kokusunu düşün pamuk gibi yanaklarını minicik ellerini ayaklarını düşün
ElifB08 Polenpolen52 o hataya bende düştüm maalesef, önünüze çıkınca direk kapayın yoksa psikolojik etkiler sadece sizi değil hepimizi
Mevaninannesiii Polenpolen52 izleme sen de canım neden izliyorsun ki. Herkesin acı eşiği farklıdır belki çok kolay bir doğumun olacak yani.. Asla merak etmedim asla izlemedim valla
Acemi_anne61 Polenpolen52 ay bu gebelikte bebegime bisey olucak diye o kadar cok korkuyorum ki sağ salim doğsun da o acıları çekmeye razıyım anne olmak zor yeterki iyi olsunlar herşey bir gün içinde olup bitiyor