Aleyyo-09 Fatma011 ben park yatak almayı düşünüyorum sepet beşiği çok kullanamaz 1 yaşına gelene kadar bile kullanmaz bence hareketlenmeye başladı mı ayaklanınca yatamaz orda düşer ama park yatağı büyüdükçe kadameyi aşağı indirirsiniz Sepet beşik çok tatlı duruyor ama mantıklı düşünmek lazım
Aysununannesi00 Fatma011 bende sepet beşik tercih ettim çevremde de tercih edip memnun kalan çok kişi vr
ogluileannesi Aleyyo-09 bende aynı düşünce ile park yatak aldım ve iyiki diyorum. Kurduk ve çok memnun kaldım çok hafif
Aleyyo-09 ogluileannesi aynen ben daha 14 haftalık hamileyim oda da yapacağım ama park beşiği de yatak odasında tutacağım , annemlere kayınvalidemgile giderken kapatır giderim diye düşünüyorum hangi marka aldınız acaba :)
Elenim Fatma011 aslında evdeki kedim girip yatıyor o memnun kaldı kullandım sayılır 😄😄😄🙈ama al cnm bütün odalara taşınıyor
babygeldi Canım çevremde kimse tavsiye etmiyor kullanış açısından pek iyi değil ayrıca çok yer kaplıyor bebek uzun süre yatamıyor onun yerine daha uzun süre kullanbiliceğin park beşik tavsiye ederim
sumeyyearas Fatma011 tercih edecek olan varsa annem yaptirdi torununa . 4 ay kullanıldı sıfır. Ninnamia marka . Beyaz. 450 ye aldı beşiği. Üzerine de beyaz tül cibinlik yanlarına beşik eteği diktirdi 1200 tutmuş beşikle beraber . İstanbul Beykoz bolgesindeyiz. Almak isteyen olursa 500 den verelim