ilknurr20 secoz bizde uygulamaya gore 24 kasımda doguyorduk 40+4 olduk en sonunda aralıgın 2 sinde de dogmazsa mecbyr dogurtcaklar 😂
aysegulagirturkmen secoz benimde aynı 25 kasımda 40 doldurdu kızım hala tık yok doktorlar mı sezeryan a karar verdi bana sancın olmazsa suni dediler de
nazliaynaci Aleyyo-09 kendi doktorum 5 nisan demişti detaylı yı çektirdiğim doktor 30 mart dedi, bakalım hangisinde doğarsa bebişim 🌺
Tazeanne0134 Aleyyo-09 benimde 27 mayıs görünüyor inşallah ilk hamileliğim de uygulamanın dolmasına 2 gün vardı yani 39+5de doğum yaptım bu ne zaman olur bilmiyorum
Aleyyo-09 Tazeanne0134 bende çok merak ediyorum tabi erken sen olabilir uygulamadan sonra da bebişlerin sağı solu belli olmaz 😍
Tazeanne0134 Aleyyo-09 aynen işte diyorum ya ilk gebeliğim de 39+5de doğum yaptım bu hamileliğim de 38.haftayı görmek için dua ediyorum inan çünkü oğlum hiç durmuyor korkutuyo falan yani o yüzden inşallah zamanında ve sağlıkla gelsin bebişler
Tazeanne0134 Yagmur34 benimde ilk gebeliğim de uygulamaya göre 17 ocak görünüyordu ama 15 ocakta geldi 39+5de
Brcpk Yagmur34 merhaba uygulamada doğacağı tarih gösteriyor mu bende doğuma 110 gün kaldı diyor sizdede mi oyle direk tarih mi yazıyor