Kumru_ Kızlarr merhaba.37+6 olucaz bu gece. Oğlum 40+5de doğmuştu yine öyle olmasından korkuyorum. Şöyle birkaç güne doğumu başlatıcak okkalı yöntemleri olan var mii🤭😂
Irem71 Kumru_ merhaba sezeryan mı olacaksiniz? Hurma yemek ,sıcak su ile duş almak ,lavanta kokusu ,sık ilşkiye girmek, vaginal masaj, gebe okuluna gidiyorum daha bu cuma öğrendim bilgiler tazedir:)
Zehra9616 Kumru_ neden 38 haftada dogum yapmak isteyesinki acelen ne anaaamm gelecegi zamani bilir minik😂
Busrase Kumru_ sandalyeye tutun otur kalk her oturmanda ıkın birde sıcak suyla tahretlen iki güne doğumdasın oğlumda öyle yapmıştım çok merak ediyordum erken doğsun diye yaptım bu yöntemi iki gün sonra suyum geldi doğumu başlatmışım şimdi ikinciye hamileyim bu sefer yapmayacam kilosu eksik oluyor bakması daha zor
zynperkl Irem71 bunların hepsini iki haftadır yapıyorum ne gelen var ne giden sancım bile yok 🥲 doktor bünye meselesi herkesde etkili olmuyo dedi
Kumru_ Irem71 Yok canım nasipse normal doğum olcak inşallah. Deniyim bunları canım. İlişki yasiyoruz da hergun yapsak mi acaba 🙈Yine o 40+ stresini çekmek istemiyorum
zynperkl Kumru_ suan 40. Haftamdayım 37 den beri hemen hemen yaptım ama gebeliğimin basından beri pilates yürüyüs yoga neler neler yaptım olmayınca olmuyo :)
Kumru_ Zehra9616 ya oğlum 40+5 de doğdu. Hastane yollarında perişan olmuştum hergun nstye bağlanıyordum tehlikeli olduğu için. Gelsin bir an evvel 😂😂😂
Kumru_ Zeynepz Aa ilk defa duyuyorum. Ananas normal meyve olarak yenilecek. Kekik çayı nasıl oluyo canım çay demler gibi mi
dygm3848 Ben de 37+2yi. 39+1e gün verdi ben de gününde gelsin istiyorum inşallah erken gelmez bu önerilerin tam tersini yapayım bari 😂😂
Zeynepz Kumru_ evef canım normal meyve olarak al ye kekiği de bende köy kekiği vardı aktarlarda satılır illa ki yani baharat olarak satılanlar aynı etliyi gösterir mi bilemem suyu kaynatıp demleme usulü yapıp içiyodum
Kumru_ Zehra9616 Ay ben çok sabırsızim amaa😂Tamam bugün çatala çıkınca tirsmadim değil ama yine de hemen gelsin istiyorum
Irem71 Kumru_ doktor plates hareketi içerisinde öğrenme amaclı sadece bir defa gösterdi, vurgulayarak da doğuma kadar bir daha denemesini bile yapmamaniz gerektiğini söyledi erken doğumu tetiklediği için yani zararı buymuş doğumu öne alıyor
Kumru_ Busrase Ay çok sağol canım deniyim o zaman abartmadan. Şuan üç kilo acaba digsa sıkıntı yaşar miyiz
Busrase Kumru_ yaşamazsın benimki bide 1 hafta geriden geliyordu gelişimi 37 haftada 2700 doğmuştu seninki iyiymiş