21 kasım 11.30 gibi kanamam oldu panik yapmadım duşa girdim güzelce bekledim 22 kasım 12.15 gibi kanamam arttı He hastaneye gitme kararı aldık 39+1 haftalıktık. Hastaneye vardığımda 3 cm açıklık olduğunu ve bebegın suyunda azalma olduğunu yatışımın yapılması gerektiğini söylediler. Yatışım yapıldı 12:40 gibi yattım yatağa kalp ritim bozukluğu olduğu için suni sancı vermediler ama sancı hiç yoktu. Sabah saat 8 e kadar yattığım yerden sancı çektirdiler bana. Alttan sürekli muane yaptılar çok canımı acıttılar. Ama açıklık hala 3 cm di. Çok söyledim yürümem gerektiğini açılmam olması için yürümem lazım dedim ama gerçekten çok kötü davrandılar bana. Eşimi arayın çıkmak istiyorum dedim. Velhasılkelam 17 saat boyunca sancı çektim. Akşam 4 gibi suyumu patlattılar 8 cm di 05:01 de doğumum gerçekleşti dikişim hiç yok. Kollarım sağ ve sol kolum damar yolu açmalarından morardı 17 saat boyunca aç ve susuz kaldım. Aynı hastanede oğlumu doğum yaptım ve yatışım çıkışım 4 saat sürdü. Hiç yatmadım. Bu hikayemi okuyan arkadaşlar yürüyün bol bol sakın yatmayın… her neyse meleğim yanımda mis kokulum herşeye bedel ♥️🧿