AysUysal cevabınızı okuduğumda, dün 8+4 te kürtaj olmuştum bile 😔Bahsettiğiniz gibi oldu benim de. Detaylıca yazayım belki fikir almak isteyen olur. Giriş işlemleri sonrasında odaya aldılar. Cytotec diye bir ilaç verdiler dil altına. Rahimi yumuşatacağını, işlemi kolaylaştıracağını, rahimin zarar görmesini engelleyeceğini söylemişti doktorum. Üşüme/titreme yapıyor ilaç biraz.. İlaçtan sonra yarım saat gibi bi süre bekledim, doğumhaneye gittik. Hemşire geldi damar yolu açtı. Sonra doktorum geldi. Biraz sohbet etti benimle, korkulacak birşey olmadığını söyledi. Damar yolu açan hemşire hocam ilacı veriyorum dedi. Bana döndü biraz yakabilir dedi. İlacı ağzımda hissettim ve tadı ağzıma geldi derken bayılmışım. Beni uyandırıp tekerlekli sandalye ile odama getirdiler. üzerimi giyindim biraz üşümüştüm. Hafif bir adet sancısı gibi sancım vardı onun dışında bir ağrım olmadı ancak ilaçların kötü tadı, operasyon öncesi yeme içmenin 6 saat öncesinde kesilmesi derken mide bulantım oldu. Hemen açık damar yolundan mide bulantısı için ilaç verdiler. On dakikaya kesildi. Doktorumuzun yanına çıktık. Bilgilendirme yaptı ve evimize döndük.