Mrv-ElfAda Blueedreamssx Ben de 12 aralığı geçsin istemiyorum. 40 haftadan sonra beklemek korkutuyor. Bebek kakasını yapıyormuş sonra yiyip zehirleniyormuş filan allah korusun aklıma böyle şeyler geliyor. Siz devlette mi yapacaksınız doğumu peki?
Gulayozgoc Mrv-ElfAda bence kendinizi böyle şartlayıp korkutmayın diğer ülkelerde 43 hafta sonuna kadar bekleniyor. Ben 41 olmak üzereyim sık kontrole giderseniz birşey olmaz cnkü doktor size adet tarihinize göre tarih veriyor hangi gün cocugun tuttugunu bilemezsiniz yani 38/42 hafta arası normaldir. 2 hafta geç 2 hafta erken tölere tanınmalı
Gulayozgoc Kumru_ erkek bekletir diyolar ya doğruymuş benm ilki kzdı bu erkek 😂 vlla hepimize hayrlı doğumlar nasip olsun , hem korkuyorum hem stres hem bunaldım 14 aylık bitane daha var ilgi bekliyor sürekli zor oluyor yani
Gulayozgoc PrmAleyna evet şanslıısnz bi yandan ben bile devlete gitmeyi düşündüm bu sefer ama randevu bulamadım bide arka arkaya hamile kalınca ilk doktoruma gttim mecbur
ttugceymenn Gulayozgoc Benim de aynı şekilde o yüzden merak ettim doktorum 10 güne kalmadan geleceğini düşünüyorum demişti 37+5 de biraz da önden gidiyoruz o yüzden inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelirler 🤭
1Aslanannesi Gulayozgoc yaaa aynıyız bende bekliyorum sancı yok beklemekte korkutuyor ama napcaz bilmiyorum ☺️
Aysebln Blueedreamssx ilk doğumum 40+1de oldu doktor tahmini en son 31 temmuz diyordu ve gerçekten tam 31 temmuz da kendi sancimla doğum yaptım ☺️ ikinci de normal olacak 38+2 haftalık olduk buna da son tarh 10 Aralık diyor doktor arada yalancı sancılarım oluyor o kadar eğer bu kiscem de ablasına çekerse korkarım 10 Aralık tan önce gelmicek ☺️☺️
Bbtaan Blueedreamssx kuzum valla hiç belli olmuyormuş bende hiç belirti yokken bi anda kendimi hastanede doğum yaparken buldum 😂 kendini buna da hazırla yani bol bol squat yap
Alp52 @Blueedreamssx naparsan yap canım bebis kendi ne zaman gelmek isterse ozaman geliyor benim ilk oğlumda doktoru 9 mayıs olarak hesaplanmışti 13 mayısta doğdu 40+3 haftalıkken ama son zamanlarınmiş bence iyi dinlenmeye bak bebis doğunca enerjiye ihtiyacın olucak
Blueedreamssx Alp52 Öyle yapıyorum şimdiden bol bol dinlemeye bakıyorum uyumaya çalışıyorum doğumdan sonra zorlanacağım için
demetemre Blueedreamssx 36+4 benim de.. ben de 12sine kadar falan doğum yapsam keşke diye dua ediyorum . Pilates topunda oturuyorum. Bugün de merdiven inip çıkmayı denicem inşallah.. 😁
Blueedreamssx demetemre Ahahha ah var ya asansöre alıştığım için bir merdivenlerden çıkayım dedim baya zorlandım😀😂
muallimehanimmom5 Blueedreamssx en iyisi hiç düşünmeyin 😅 olacağı ne ise o oluyor. 36+4 de doğurdum zorunlu sezaryenle ve 2 gün önce kontrolümde her şey o kadar normal di ki 🤷🏻♀️Keyfini çıkarın hamileliğin 😇
Blueedreamssx muallimehanimmom5 çıkarmaya çalışıyorum ama dün geceden beri karnım çok sert napacağımı bilmiyorum