2melekannesi_ 35 haftalığız böyle hafif sancım oluyor ama belirgin yani yine de. yatmama rağmen falan geçmiyor uzun süreli oluyor yarım saat falan sürüyor normal değil mi düzenli ve şiddetli olmadığı sürece korkmama gerek yok?? 😬
denizin_annesii 2melekannesi_ bende de oluyor ya dünden beri korkmaya başladım artık bı sorun mu var acaba
Blueedreamssx 2melekannesi_ ben bir aydır çekiyorum o sancıları sanki adet olacakmışım gibi sancılarım vardı geçen hafta ilk defa nts ye girmiştim bir şey çıkmamıştı ama sürelerine dikkat et kaç dk bir geliyor kontrol et
Busra_y 2melekannesi_ 31 haftaligim benimde öyle mesanemin çevresinde kasıklarıma doğru uzun süreli dinlenmeyle geçmeyen sizlama şeklinde bı ağrı..genelde her gün oluyor erken doğum riskimde var korkmaya başladım ve sürekli idrara cikiyorum
2melekannesi_ Blueedreamssx aynen aynen adet ağrısı gibi ama bi tık hafifi. Düzenli aralıklarla gelmiyor işte bir geliyor uzun süre geçmiyor ama takipteyim
denizin_annesii 2melekannesi_ 30+3 haftalik ama ağrılarım var dünden beri sık değil ama bacaklarımda belimde kasıklarımda filan ağrı oluyor bide karnım sertleşiyor kontrolü var haftaya gidicem zaten hastaneye
2melekannesi_ Pinarlina sertleşme olmadı benim karnımda ama böyle adet sancısı gibi alttan alttan bir ağrım var
Busra_y 2melekannesi_ doktora gidemedim böyle devam ederse haftaiçi gidicem inşallah kaç gündür çekiyorum :( Bebeğin başı aşağıdaydi hareketleri hep ağriyan bölgelerde hissediyorum inşallah normaldir
2melekannesi_ Busra_y gidin gidin ihmal etmeyin bi idrar tahlili nst bişey yaparlar en azından neymiş öğrenmiş olursunuz. Sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz 🤲🏻