Nazharun2808 Kızlar merhaba 34+1 haftalığız bugün doktor kontrolü vardı 2 defa nst çekildi ve sancı çıktı doktorum progestan fitil ve adalat başlamamı istedi böyle bir durumla tam zamanında Doğum yapan var mı çok tedirgin oldum 😥
mcansu Nazharun2808 içini ferah tut bende de aynı şekilde olmuştu hatta doktor kasımı görmez dediler doğum için pazartesi 40 +0 olcaz hala yok oğluşum. Bende progestan kullandım. Üstüne 17. haftadan beri düşük riskim ardından erken doğum riskim vardı.
Bilinmeyen99 Nazharun2808 32 den beri sancıyla uğraşıyorum canım erken doğum dediler önlem alındı ciğer geliştirici kan sulandırıcı falan derken şuan 38 haftalık oldum sıkıntı stres yapma yat dinlen belini yorma çok ayakta durma
Kdrrelk Nazharun2808 hiç korkma cnm aynı şeyleri yaşamışız senle benimde sancım çıkıyordu ilaçlarını düzenli kullan bol sıvı tüket ayakda çok kalmamaya özen göster bak bna 40 haftalık olucam 3 gün kaldı halen bebiş gelmiyor Allahın izniyle bişi olmaz inşallah içini ferah tut ☺️
Nazharun2808 Helpmee hayır yoktu sadece çok fazla ayakta kalınca hafif bir baskı ve karnımda sertleşme hissediyordum oda uzanınca geçiyordu
Kdrrelk Nazharun2808 ne demek canım burda hepimiz kardeş arkadaş gibi olduk tabiki birbirimize yardımcı olucaz fikirlerimizi yaşadıklarımızı tecrübelerimizi paylaşıcaz ☺️💖💖💃
cerenmina Nazharun2808 ben de 30+5 im hafif sancı ve Rahim ağzımda kisalma cikti. Bana progestan ve haftalık iğne verdi. Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza aliriz insallah bebislerimizi. Dinlen dedi bana.