Melisss007 Merhaba güzel anneler 9+6 dayım bugün şiddetli bel ağrım var ara ara geliyor ama çok fena kötü bir durum mu ne yapmalıyım bilgisi olan ya da yaşayan var mı acaba
Papatyam__ Melisss007 offf bende 14+1 im allahım o kadar agrıyo ki tam kuyruk sokumum.. haftamda cok ileri değil acaba neden ya nasıl geçer böyle kıtlatmak ıstıyorum 😩😩
denizin_annesii Melisss007 dolgit diye bir krem yazdı doktor bana sürüyor um sırtıma çok iyi geldi benimki gecti
2melekannesii___ Melisss007 Bende 11 haftalığım 4 gündür de şiddetli bel ağrısı çekiyorum. Sıcak havlu koydum kendimi sıcak tutttum yok banamisn demiyo
Melisss007 Papatyam__ aynı benimde orası benim belim içine dogru çok Çukurlu internette böyle olanlar çok ağrı çeker yazıyor yan yatsam ağrıyor sırt üstü yatsam ağrıyor acaba viks fln sürüp ovsam bebeğe zarar verir mi
Papatyam__ Melisss007 hıc bılmıyorum ki ptesı dr a gidicem sorucam önerilcek bi şey olursa senınle de paylaşırım allahım nasıl bi agrı uzandıgımda sanki kuyruk sokumuna yuz kılo agırlık bağlanmış gıbı😞
Papatyam__ Melisss007 dr a gıttım bugun magnezyum eksıklıgındendir dedı ılac yazdı kendımı cok yormamamı cok egılmemem gerektıgını soyledı bakalım ılac ınsallah iyi gelır bı de muz ve sade soda tuket dedı
Papatyam__ giresun cinsiyetle alakası var mı acaba bu işin😂🤦🏻♀️ Hamıleyken kendımı curuk yumurta gibi hıssedıyorum bi yandan belim bi yandan dişim off of😞
Melisss007 Papatyam__ yemin ediyorum aynıyız bende dil değil de bir gün karnım bir gün belim bitmiyor 😁
giresun Papatyam__ yani ben mahfoldum artık zor dayaniyorum acılardan çevremde erkeğe hamile olanlar gayet normal bir ben anormalim
GriMavi Kızlar benim belim agrımıyodu Dün kendim kurabiye yaparkn çok fazla ayakta kalıp birde egilrek iş yaptım belim tutuldu resmn Çok acı sancılı oldu Dinlendim sonrasında .bugn de hafif agrımaya devam ediyor Bebege bir zararı olur mu acaba bilen???????
Papatyam__ giresun bizimki de erkek demek ki bu piyango biz gibi sanslılara vuruyo bacım gel bi sarılalım😩😩😂