Sehnur Kızlar malesef bu akşam tarihi geçmiş tavuk yemişim bağırsaklarım bozulup tavuğun tarihine bakana kadar bilmiyordum şuan bişeyim yok ama sütten bebeğe zararı olur mu
35lavanta Sehnur Tavuk hep buzluktaydıysa bildiğim kadarıyla hiç bişey olmaz ama dolapta duruyorduysa o sıkıntı işte herşey süte geçiyor oda geçer illaki biraz sağ akıt sütünü olmadı..
Blackcloud Zehirlenmiş olabilirsiniz canım, mide bulantısı kusma var mı? Tavuğun zehirlemesi hiç birşeye benzemez çünkü dikkat et.
Sehnur Blackcloud yok hayır tavuk gögüstü 4 gün geçmiş buzluktaydı çıkarıp yemeğini yaptım bi ara bağırsaklarım bozuldu lavaboya çıktım geçti şuan hiç bişeyim yok ben süttten bebeğe bişey geçer mi diye düşündüm ama bende bişey yoksa ona da bişey olmaz sanırım dimi
Blackcloud Sehnur Canım bir gün bile geçse sıkıntı yaratmayacağını bilemeyiz, sen ne yersen sütten bebeğede geçiyor bebeğinin bağırsaklarıda bozulabilir gözlemle fakat doktora gitsen en iyi bilgiyi o verir ihmale gelmez çünkü, 4 gün geçmiş diyorsun birde hani.
Busra-61 Sehnur benim bildiğim buzluktaki tavuktan bişey olmaz eğer normal dolaptaysa geçmişsen sorun olur diye biliyorum ama emin değilim
Sehnur Blackcloud ya bulunduğum yer ilçe buradaki hastane çok kötü hep bilgisiz doktorları toplamışlar nerdeyse bebek emdi beni sonrada mama verdim uyuyor suan ama daha emzirmesem mi ki bi kaç saat
Ssgndz Sehnur emzirmesende o süt memende birikiyo canım ama sütünü sağıp akıtabilirsin diye biliyorum
Blackcloud Sehnur Sadece bebek için sıkıntı değilki senin içinde sıkıntı istersen sütünü bir kaç saat arayla sağıp dök bebeğini öyle emzir.
Sehnur Blackcloud ben sütümü sağıp akıtayım çocugu da gözlemliyim eğer huysuzlanırsa götürürüz hastaneye artık. 😞 tadında bi sorun da yoktu tavuğun tarihi geçen tavuk kokmaz mı ya
Sehnur Busra-61 buzluktaydı tadı falan da gayet güzeldi hani eşim yemek te mi bişey dokundu acaba demese kalkıp bakmazdım tarihine
Sehnur Busra-61 evet internette de 3 6 ay dondurulmuş ürün yenir diyor bende aldığım gibi dondurucuya atmıştım hiç çıkarmadım o zaman bizim bağırsaklarımız tavuktan bozulmadı
Sehnur 35lavanta aynen baktım nette de öyle yazıyor aldığım gibi buzluğa atmıştım geçen cuma almıştık daha bugün çıkarttım
35lavanta Sehnur ozaman için rahat olsun hiiiç bişeycik olmaz havalar malum ayaklarını üşütmüşsündür ondan motor bozulmuştur 🤭🤭🤭😂😂😂
Sehnur 35lavanta ya ben sıcaktan bozdum bence ev cehennem gibi bebe var diye doğalgazı fulledik sıcak bana iyi gelmiyor hiç sevmiyorum 😂😂
35lavanta Sehnur hahaha kıyamam ya banada soğuk yaramaz aman ayağım sakın üşümesinn 🤭🤭😂😂 Sen gönlümü ferah tut hiç bişey olmaz rahat rahat bol bol emzir bebişini sağlıkla kalın ❤️❤️