rgk Melek39 bence yorgunluk, yeni hayat, sana bağımlı bi bebek, sürekli inek gibi dolaşmak, yaşam tarzının değişmesi ve en önemlisi uykusuzluk. birileri en azından ev yükünü üstünüzden alırsa bebek dinlendikçe siz de dinlenirseniz sıkıntı olmaz
Yeniiannecikk Melek39 valla aslında basın kalabalık olmicaksa zor değil bende tek annem vardı zor olmafi ama başında herşeyi bilmisler olursa işler zorlasiyor 😑
Merveonay Melek39 onu çok ağır yaşadım ama neden desen açıklayamam çok kolay bir doğumum oldu annem yanımdaydı ev iş güç derdim yoktu gece uyumazdı benim kuş onu oyalar beni hep dinlendirdi ama bende çok ağır atlattım biraz kaynana ve eşten dolayı tabi o ayrı bir konu ama farklı bi kafada oluyorsun
Melek39 rgk peki hamilelikte şahsen ben eski zamanda yaşadığım olumsuz şeyleri çok kafama taktım aklıma çok geldi gebelikte alakalı olduğunu düşünüyorum öncesinde böyle bisi yoktu bunlar geçiyor mu sonradan
Melek39 Merveonay hamilelikte eskiden yaşadığım olumsuz şeyler aklıma geldi çok taktım kafama öncesinde böyle bisi yoktu hamilelikte sonra geçiyormu bu seyler
rgk Melek39 ben de henüz doğurmadım valla 😂 ama genel olarak mutlu bi hamilelik geçirdim şekerim çıkana kadar yani iyiydim😂 Kötü şeyleri hiç düsünmeyin üstünüze cekmeyin, olumsuz enerjileri atın bebeğe odaklanın
Merveonay Melek39 benim aksine doğumdan önce birşey yoktu doğumdan sonra oldu canım kaynana ile birbirimize girdik eşim anasını tuttu derken benim annem beni korudu onlarla kavga etti falan derken bende film koptu tabi sonrasını ne sen sor ne ben anlatıyım ama geçiyor eski normal kafana dönüyorsun bir süre sonra ama doktorumun bana tavsiyesi kendini toplumdan soyutla bir süre gerilecek kafaya takacak şeylerden insanlardan uzak dur çekil odaya tek başına dur demişti ama benim doğumdan sonra kaynana kayınpeder kayın teyzesi eniştesi sürekli tepede oldukları için sürekli evde bi misafir olmuş oldu ve oda pek mümkün olmadı kaynanamda bilmişlik yapıp onu yap çocuğa bunu yapma yok su ver yok aç o çocuk dedikçe ben çileden çıktım en sonunda olaylar olaylar canım maalesef ben yapamadım ama sen olabildiğince gerileceğim ortamdan uzak dur çünkü sabrın olmuyor gerçekten
Yeniiannecikk Melek39 e yani düşünsene başında durekli bu bebek doymuyor sutun yağlı değil gazını bile ciksrtamiyorsun deseler düşünsene 😑 nensinir bozucu ben yaşamadım ama.yasayan a da Allah sabır versin bir süre o etki geçmiyor
Melek39 rgk ya ondan değil ilk gebeliğim benim anomaliydi mecbur sonlandırmak durumunda kalmıştım o psikolojiyi atlatamadan hamile kaldım etkisinde kaldım çoğu günüm ağlayarak ve vicdan azabıyla geçti malesef
rgk Melek39 Anladım. çok normal o halde yaşadıklarınız. ama şöyle düşünün bebek sizin hayatınıza yeni ve güzel bi pencere acıyor. kendi kendinizi motive edin. inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz
Yeniiannecikk Melek39 amin amin yaşamadım ama yaşayan arkadaslarim oldu kimseyi dinlemeyin bebeğinize odaklanin yeter 💗💗💗
Pinar2253 Melek39 valla 2 ay önce doğum yaptım söylendiği gibi bir lohusalık yaşamadım sorunsuz geçti bazı şeylerin psikolojik etki olduğuna inanıyorum keyfini çıkarttım ben
35lavanta Melek39 Yani yaşamadan da tam olarak anlayamıcaksnm 😂😂 Ben sanıyodum ki hiiç yaşamadım şimdi dönüp bakıyorum yaşamışım 😬 Şöyle açıklamaya çalışayım hamilelikte nasıl hormonlardan diyoruz ya duygusallık oluyor bu lohusalıkta çok çok daha fazla ben bebeğime bakıp bakıp bu benimmi çok şükür çok güzel diye ağlardım bi anda içimden geliyodu 😂 Annem vardı ama ilk 1 hafta sonra yalnız büyüttüm uykusuzluk açlık ev işi sana muhtaç bir bebek ve sen senden çıkmışsın fiziken ruhen psikolojikmen daha sayarımda korkutucu gözüküyor işte 😂😂🥺
mutlugebeee Melek39 bir ay önce doğum yaptım hiç o psikolojiye girmedim ya ben😂 ama en önemlisi misafir kabul etmemekti telefonla bile tebrik etmek için arayıp saçma sapan konuşanları hele bide evin içinde asla çekemezdim. En büyük artım annem yanımdaydı sağolsun bir gün bile ev işi yemek vs yaptırmadı ben sadece bebeğimle ilgilendim bakımını yaptım bu şekilde yüküm hafifledi ve gayet keyifli geçti günler🙏🏼