SdaSglm asude456 İnşallah sizinki de hayırlısıyla döner. Sizin durumunuz nasıl bir şikayetiniz oluyor mu?
asude456 SdaSglm canım kaburgalarıma çok baskı oluyor nefes alamıyorum bazen ☹️ birde isteğe bağlı sezeryan olacaktım zatenn
SdaSglm Asyaveannesi36 Şimdi uzanıp aşağıma yastık koydum baya hareketlendi, başının olduğu kısım boşaldı alt karnım sertleşti sanırım döndü ya da pozisyon mu değişti anlamadım
Kumru_ SdaSglm Hic birşey yapmadim canım. Zaten doktora sorduğumda yapabileceğim birşey olmadığını söylemişti. Ama tatlı şeyler tuketiltim gece sonra yan yattim aşırı hareketlendi o ara mi döndü diyorum :)
SdaSglm Kumru_ Benim doktorum da bacaklarını ayırarak otur onun dışında egzersize gerek yok dediydi, çok teşekkürler ☺️
SdaSglm asude456 Evet gerçekten zor oluyormuş kafasının yukarıda olması, oğlumda böyle olduğunu hatırlamıyorum. İnşallah çok güzel bir sezaryen doğumun olur canım :)
rumeysakaplan SdaSglm Hamile değilmişim gibi temizlik yaptım eğildim uzandım kalktım sonra bi gittim bebek dönmüş dedi doktor bence hareket önmeli temizliğe borçluyum cidden ☺️🌸🌸
Cilek_16 SdaSglm canım o kadar çok tuvalete gidiyorum ki benim ki tuvalet sayesinde döndü alaturka tuvaletin gözünü seveyim 😂😂
rumeysakaplan SdaSglm uzanırken rahatsızlık veriyordu midem daha çok yanıyordu edilemiyordum batiyordu sanki ama şuan şükür rahatım darısı size bize normal doğum göründü
SdaSglm rumeysakaplan Hayırlı rahat bir doğum olur inşallah. Çok değişik bir his oluşuyor benim karnımda da ilk gebeliğimde bilmediğim tarzda. Hareketleri de azaldı ama dönmemiş daha kafası aynı yerde.
SdaSglm Bebek dönmüş çok şükür dediğiniz hareketleri yapmaya çalıştım açıkçası en rahat olanları denedim önce 😄 altıma yastık koydum bacaklarımı bükük yanlara doğru açtım uzandım
Optimistanne SdaSglm https://www.instagram.com/ebe.tulinbulur/p/CMtfyrvpFCh/?utm_medium=copy_link Bunlari deneyebilirsin doktoruna danisip canim hala donmediyse eger tabii :)