deletedmom87894 Kızlar şuana kadar hiç bel kasık ağrım olmadı ileri haftalarda oluyormuu benim gibi olan varmı aranızda hep böyle geçse keşke😂premses gibiyim
FusunF deletedmom87894 29.haftamdayım Benimde olmadı sadece ayakta çok kalınca belim agrıyor oda uzanınca geçiyor 😂🧿
Seda_krmnli42 deletedmom87894 vala bende 19+4üm benmde yok çok şükür henüz ama bulantılar ve mide yanması bitmedi prensesliği yaşayamadım malesef 😀
Taze-annee deletedmom87894 bende öyle diyordum hep sonra hastalıklar peşi peşine geldi maşAllah diyin kendinize pek dillendirmeyin bence nazar oluyor insan canım 😓
Merveonay deletedmom87894 benimde ilk hamileliğim öylesi tek sıkıntım çok uyuyordum oydu tamamen sorunsuz kusursuz bi hamilelikti 😀 ikincidede şimdi mide bulantısı halsizlik bel ağrısı yok yok 😀😀😀
deletedmom87894 Seda_krmnli42 3 ay sonrası bulantılar bebekten dolayı olmuyormuş diye duymuştum bi yerde
Seda_krmnli42 deletedmom87894 vala yalan hala bulantı kusma yaşıyorum ben bünyeden bünyeye değişiyor 😄
deletedmom87894 Taze-annee maşallah annişlere vallahi doğru söylüyorsunuz kendimizin bile nazarı değebiliyor😂