Aylinarya Arkadaşlar kendi isteğimle Pazartesi günü sezeryan olacağım tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerde bulunabilir mi rica etsem muhakkak yanında götür yada şunu yap diyebileceğiniz şeyler
Bukre_01 Aylinarya bol bol sıvı tüket ve şimdiden göğüs ucuna zeytin yağı sür yumuşak kalsın ki yara olmasın
merakliblog Aylinarya hoşaf yapın kuru kayısı-erik hoşafı yarından içmeye başlayın hastaneye de götürün robotta çekip. Sezaryende gaz çıkarmak önemli, kabız olmamak lazım ya. Bir de yarın kabak yiyin barsaklar güzel çalışsın.
elifemirasaf Aylinarya aynı gün Doğum yapıyoruz benim de Pazartesi Sezeryan olacak 39. Haftamda çok heyecanlıyım stresliyim belim ağrıyor siz de durumlar nasıl
Aylinarya Bukre_01 suyu çok içiyorum göğüs için de bir kaç gündür gümüş kapak kullanmaya başladım 🤷♀️
Bukre_01 Aylinarya benim doktorum bana öyle bi şey yapmadım ama alttan eliyle kanı boşalttı parçalar halinde kan görürsen korkarsın diye
Aylinarya elifemirasaf benimde bel ağrım var ara ara da sancılarım oluyo ama çok heyecanlıyım zaman durdu sanki 😅🤦🏻♀️
elifemirasaf Aylinarya evet ya heran gelecek gibi hissediyorum yarın da kendi Doğum günüm benim Doğum günümde süpriz yapıp gelmez inşallh 😊
elifemirasaf Aylinarya ikinci gebelik ilki kız 3 yaşında ve normal doğumdu bu erkek Sezeryan kendim istedim çünkü ilk Doğumum çok zor olmuştu