anneyimmm_ Devlet hastanesinde Doğum yapan var mı, şartlar nelerdir kızlar? Mesela normal Doğum esnasında hastane kıyafeti mi giydiriyorlar? Ya da çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar? Biraz sohbet edelim.
anneyimmm_ Benim ilk bebeğim Sibel hanıma gidiyorum çok da memnunum kendisinden ama doğum şartlarını bilmiyorum tabi.
anneyimmm_ Pinkbutterfly çatı muayenesini hiç konuşmadık bu gidişimde 38 olacağım da tabi hazırlıklı gideceğim ama yine de merak ettim bakar mı diye,
Filizz123 2018 de oğlumu orda doğurdumm o kdr iyilerdi ki ben çok memnun kaldımm doğumda önlük giydiriyolarr
anneyimmm_ Filizz123 tesettürlüyüm de nasıl bi önlük acaba 🙈🤭 çok utangacım çatı muayesini ne zaman yaptı peki, bi de benim çatı muayenem ilk alttan muayene olacak
Filizz123 Bende tesettrlüyüm normal hastalara hani önlük giydiriyolar ya ondan hiç bsy kalmyo içinde oylee alttan muanede 2 kere oldum ben bi doğum katına çıkmadan bide sancım olmuştu öylee normal çatala çıkıyorsun yapıyorlar benim canım brz tatlı olduğu için brz acıdı😃
anneyimmm_ Filizz123 çatal falan 🤦🏻♀️ Ne zor kadın olmak, her şeyin yolunda gideceğini bilsem evde doğurur aha ben doğurdum diye alır giderim oğlanı 😂
Simay789 10Asli-han10 Ben araştırdım şuan normal doğumu 4 bin sezeyam için 4500 dediler Kapadokya Hastanesi’nde
Ates21 Simay789 ben 5 ay önce Kapadokya Hastanesi’nde doğum yaptım Ramazan gongere fiyat ne kadar çok artmış ya ben 2900 sezaryan olmustum
Simay789 Ates21 arkadaşım Çarşamba günü doğum yaptı fiyatlar böyle böyle dedi cidden çok fazla artmış sene de iki kere zam geliyormuş
Ates21 Simay789 ben 5 ay önce gittiğim zaman doktor muayeneleri sürekli artıyordu ama doğumda çok artmış sen hangi doktora gidiyorsun
Serife_ee anneyimmm_ bende öyle düşünüyorum gerçekten 😂😂. Nevşehir devlet hastanesinde mi doğum yaptınız
Simay789 Ates21 Ben şimdiye kadar Niğde’de yüksel karakisa gittim Özel kliniğine çünkü kan pihtilasmam var iğne kullanıyorum o takip ediyordu ama doğum yaptırmıyor artık gelme herşey yolunda dedi 34+2 oldum devlete başladım selin Gül tezcana gidiyorum