Demirgul27 ben 32yim ikizlere gebeyim henüz hazırlamadım vallahi tembellik akıyor😂 Alışverişin bittiyse yavaş yavaş yıka ütüle koy hatta bi hurç gibi poşet gibi şeylere koy valize koy, tozlanmasın. Benim annem yapacağından rahatım açıkcası. Anne için iki pij takımı, bir gecelik sabahlık aldım. Yarım kollu ve ya kolsuz aldım hastaneler çok sıcak oluyor ve emzirirken vs terliyormuşsun. Lohusa tacı, terlik, gümüş kapak, göğüs ucu kremi, emzirme sütyeni, atleti alıcam. Bi sağma pompası alıcam.
Bebek için bez, alt açma, ıslak mendil, isimli tulum,2 tane beşli hastane çıkışı , penye battaniye, kalın battaniye, zıbın, puset, pişik kremi, 1 tane de alt üst takım alırım. Mama alıcam ama biberon almicam şırıngayla veriliyo genelde benim gördüğüm , emzik de almicam zaten bi gece kalıcaz hepi topu. Benim ikiz her bebek için 2 katındüşün. Ev hastane arası 5 dk yoktur eksik olanı alır getirirler araba da var. 10 lu takım almadım saçma geldi bana onun yerine 2 tane beşli aldım, penye battaniye aldım, iç zıbın aldım yine ondan ucuza geldi