Hazal_41 6+4 hamileyim az önce kasıklarım ağrı girince WC ye gittim idrarimi yaptım çok afedersiniz idrarımda beyaz parça gördüm klozette düşük mü yaptım acaba 😔😔😔
deletedmom87894 Hazal_41 canım akıntın filan olmasın o zamanlarda çok oluyor🤷🏻♀️Düşün olsa kanda olurdu diye düşünüyorum
Hazal_41 deletedmom87894 kan yok ama.internete baktım her düşükte kanama.olmaz diyor randevum da salı günü 😔 7+0 olunca kalbini dinlemeye gidecektim şuan çöktüm 😭😭ilk gebeliğim
Hazal_41 blueberyy00 sert mi bilmiyorum yani gördüm sadece gorunusu bütün halde duruyordu yaygın değildi ama bembeyazdı
Kbrbrhnn Hazal_41 Canım o koyu kıvamlı bir akıntıdır bence, korkma. Bende de olmuştu. Doktora gidince de sorarsın zaten
busrakoylu Hazal_41 canım endişelenme beyaz diyorsun büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonudur kalınlaşmış olabilir öyle bi düşük olacağını hiö sanmıyorum hiçte duymadım
nurakseki Kan yoksa korkma canım Allahın izniyle akıntı benimde ilk zamanlarda başladı yoğundu. Şimdi daha yoğun 20 haftalık gebeyim
merveyalcinkaya nurakseki bol bol su demişti doktorum bide ayaklarını üşütme bak nasıl geçicek denendi
Hazal_41 nurakseki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum her hareketten her şeyden korkuyorum nasıl geçecek bilmiyorum inşallah akıntıdır 😔
merveyalcinkaya Üşütünce akıntısı olan biriysen bide su içmiosan yeteri kadar bunun olması normal ayakalrından çorabı elinden suyu eksik etme derim ama doktorunu ara anlat durumu için rahatlasın inşallah bişiyin yok 🙏🏻
Hazal_41 busrakoylu inslalah canım salı günü bir gelse kalp sesini duysam 😔😔😔😔doktor illa 7.haftayi bekletti insllah duyarım
Hazal_41 blueberyy00 atayım canım inşallah akıntıdır 😔ilk ve tecrübesiz olunca insan her şeyden korkuyor
merveyalcinkaya Hazal_41 Kesinlikle çok iyi geliyor akıntı su eksikliği bence bide üşütmemen lazım ayağında patik çorap hep giy su şişesi al onla gez bitene kadar elinden bırakma sen nere o oraya şartla kendini bitirmek için
Ebruozkrnfl İlk gebeliğinse bekleme bence acile git doktorunun olduğu hastaneye bende simsiyah bi akıntı gelmişti ve doktorum oda bi tür kanama dedi illa krmızı olması gerekmıyor git için rahat etsin hamilelik bu herkeste farklı bi şey cıkıyo
Hazal_41 Ebruozkrnfl doktorum 5 e kadar çalışıyor ve evime baya uzak mesafede zaten 5 den sonra çalışmıyor acil de bakarlar mı hiç bilmiyorum hiç başıma gelmedi 😔
busrakoylu Hazal_41 duyarsın Allahım izniyle canım benim Rabbim rızkını verdiyse her türlü gelir inşallah içini ferah tut kuzum🙏🏻🙏🏻🙏🏻