Dmlslm Arkadaşlar merhaba ben 48 kilo ile hamile kaldım 26 haftadayım ve 60 kiloyum sizce çok mu hızlı kilo almışım
GamzeCan Dmlslm daha zayıf olan insanlar daha cok kilo alıyor ama gayet normal yapınız zayıf oldugu icinde hemen verirsiniz keyfini cıkarın🤩
rgk Dmlslm maşallah🥰 un seker fazla meyve yine de uzak durun sadece size kilo aldırıyor un seker zaten. sağlıkla gelsin bebeğiniz🥰 51.5 ile hamile kaldım ben şimdi 58im, 2.5 kiloyu son 1 ayda aldım, 37 haftalık bebeğim🥰
Saadetselte Hmm biraz fazlamı acabaa tüm gebelik boyunca 12 kg normal diyorlar bende 3 ayım biticek -3 teyim
Dmlslm Saadetselte yani doktorum da hızlı aldığımı söylüyor ama sağlıksız beslenmiyorum ekmek yemiyorum anlamadım bende
Dmlslm Selin12- evet bencede bünyeyle alakalı uzak duruyorum genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum arada kaçamaklar oluyor tabi 🤦♀️
Selin12- Dmlslm canım ben misal hamur işine çok yiyorum şekerde tüketiyorum yanliz benim bünyem kilo almaya elverişli değil sadece 3 kilo aldım şuan 28+4 haftalık hamileyim
Klcaysgl 56.700 hamile kaldim 13 haftalik oldum 57.800 olmuşum sık sık yiyorum nereye gidiyo yediklerim anlamadim 🤭
Sinemm0606 Siz biraz fazla almissiniz bende 22+3um 3 kilo aldim normalmi anormalmi acaba benimkide bilmiyorum🙄