Sonunda doğurdum kızlar 2 günlük taze anneyim hikayeme başlayayım kontrole gitmiştim bebeğim hem ters olduğu için hemde suyunun bitmesi sebebi ile acilmsezeryan istedi hemen işlemleri yaptık ve odaya çıktık hemşire önlüğü giydirdi damaryolu açtı sonra ameliyathaneye çıktık beni sedyeye oturttular belden iğne yaptılar size samimiyetle söylüyorum hiç hissetmedim kan aldırırken daha çok acıyor o konuda rahat olun sonra yavaştan bacaklarım sıcaklaşmaya başladı sonrayı taktılar daha tam uyuşmadığı için sondayı hissetim ve acıdı gerçekten size tavsiyem bekletin tam uyuştuktan sonra taksınlar sonra beni geri yatırıp perde örttüler doktor geldi 5 dakika sürmeden bebeğimin sesini duydum bebek çıktıktan sonra nedendir bilmem aşırı derecede midem bulandı zaten o sırada hemen kustum içim dışıma çıktı heryerim battı neyse ameliyat sırasında acı hissi yok ama baskıları hissediyorsunuz ben çok stres yaptım kustuktan sonra tansiyonum anormalleşti soğuk soğuk terledim işlemler bittikten sonra beni odaya getirdiler sonda takılı hala birkaç saat sonra birşeyler yiyip içtim sonrasında ayağa kaldırdılar ayağa kalkış zor gerçekten rahmim yerden gidiyormuş gibi hissettim ertesi güne kadar ara ara yürüdüm sabah bebek doktoru ve kadın doğum doktoru görüp taburcu etti şuan hala sancım var zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun 🥰