Burcubayram Kızlar malum bebişler küçük olunca bir yanımız hep korkak ve tereddütlü oluyor soru şu yıkanmış çamaşır sepetini kaldırmak ağırlık sayılır mı çamaşırları asmak için malum sepeti kaldırıp balkona götürüyoruz🙃
Aysununannesi00 Burcubayram ben o kadar ağır olucağını düşünmüyorm ama tabi içine koyduğunz çamaşıra bağlı
ipekveatlas Burcubayram benim gebeliğim riskli değil ama hala ıslak camasır dolu seyi kaldırmıyorum cünkü baya ağır oluyo esinden iste 😌
bebisin_annesii Burcubayram çırparak serme azar azar sepete koyup götür bence ben düşük riski taşıyorum hep kendimi yormaktan ağır kaldırmaktan oldu 🙏🏻🙏🏻
Melikeakarsu Burcubayram biz cok abartıyoruz sanki bnde anneme bu tarz şeyler söylerim Güler kızım biz neler neler yapmazdik der çamaşır yıkamak icin dereye giderlermis o kadar çamaşırı sırtında taşırmış falan bnde derim anne o zaman ki çocuklar gerçekten sağlammis bisi olmuyor simdikiler ani hareketle bile bi sorun çıkıyor derim 😂siz yinede cok ağır kaldirmayin azar azar götürüp asin
Selin12- Burcubayram canım ben sürüyorum yanliz eşim evde olursa ona kaldirtiyorum benim iki çocuğum daha var ve kalabalık olduğumuz için benim sebep ağır oluyor
Surimsine Ağır kaldırmaktan çok korkuyorum o yüzden Çamaşırı yarıya bölüyorum o şekilde kucaklayıp balkona götürüyorum risk almaya gerek yok bence☺️
pinartonguc Ben camasir sepetine cikariyorum camasirlari ordan 3 5 odaya tasiyip camasirliga asiyorum. Balkonum yok malesef😔
35SD28 Burcubayram çok ağır olduğunu düşünüyorsan 2 seferde getir götür yap kuzum. Eşim olmayınca ben öyle yapıyorum. Bazen dalıp kaldırıyorum. Allah a emanetiz. Eskiler ne ağır işler yapardı. Bizim makine imkanımız var çok şükür. İlk 3 ay çok dikkat ettim sadece şimdi evde temizliyorum şipşak ayrıntısız 🙈
VeraRi19 Burcubayram 2-3 kere azar azar alıyorum çamaşırları öyle seriyorum. 2 yaşında kızım var 16 kilo.Sık sık kucağıma gelmek istiyor o zaman korkuyorum bende🤦🏽♀️
Melistosum Burcubayram ben abarttinizi düşünmuyorum kayginkzda haklısınız alışkanlık olur ilerde de yaparsınız ben kaldirmiyorjm bence ağır oluyor hamile bir kadın 3 kg dan fazla kaldırmamali diye okumuştum parça parça alıyorum ben az az alıp asıyorum kendinizk koruyun bana doktorum hep ağır kaldırma der