Melikeakarsu Kızlar 14. Haftalık hamileyim Hala folik asit kullanıyorum doktoruma en son 10 haftalikken gitmistim o zaman bana kullan ben sana söylerim Ne zaman bırakacağıni dedi bir sonraki kontrolume daha 2 hafta var birakimmi sizce yoksa devam edimmi?
Aysununannesi00 Melikeakarsu kuzum doktorun kendi söylemiş ne zaman bırakıcağını söylerm diye biz doktor değiliz doktorunu dinle follik asitin bir zararı yk 2 hafta daha kullana bilirsn
ressamistanne Melikeakarsu ben vifolic kullanıyorum 20.haftadayım doğuma kadar devam dedi. Vitaminler omega da var içinde
Klcaysgl Ben 12 haftalik birakdim şu anda 13 haftalik oldum yeni ilaçlar verdi içerisinde folik asit bulunuyo zaten diğerini kullanmana gerek kalmadi demişdi
Melikeakarsu Aysununannesi00 googledan bakınca fazla folik asit alımı iyi degil diyor ya ondan korktum canım
Aysununannesi00 Melikeakarsu yok kuzum endişelenme follik asitin bir zararı yok vitamin bu kontrolde bıraktırıp omega 3 e başlatır o follik asitten daha etkili
Berru Canim folik asit genelde 12 haftada bırakılıyor.benik 12 haftada bırakıldı yeniden kan tahlilleri yapıldı ocean vitamin D3,ocean OMEGA 3 kullanıyorum
Melikeakarsu ressamistanne benim ki sadece folik asit 16. Haftamda kontrolum var belki o zaman biraktirir