KadersizMelek SelinYakgul sakin kalmaya devam edelim ve bol bol dua🤲🏻 İnşallah doğum sancısı değildir canım
KadersizMelek Ece0907 korkum Ankara uzak ya o yüzden,yoksa doktorum burda olsa ona güveniyorum yetişemem korkusu var,ikinci gebeliğim ilki sezeryandı,şimdi de plasenta eski sezeryan dikişime yapışıkmış
PrensesAnnesi4 KadersizMelek İnan bende cok az hatirliyorum 😅 sanki ilk hamileligimmiş gibiyim suan 🙆
temizelezgi KadersizMelek ben hatta aramızda 2 gün var. Ben de 36+3’üm. Sürekli sızlayan ağrıyan bel sırt kasık ağrısı; ordan da bacaklarıma vuruyor. Doğuracağım heralde dedim. Dün gece sıcak bi duş aldım apar topar devlet hastanesine acile gittik. Çatı muayenesi oldum ardından ultrasona girdim. Çatı hiç acımadı aksine biraz rahatladım bile. Ultrasonda bebek baş geliş pozisyonda ama kanalda değil. Nst’ye bağladılar hepsi düzensiz yalancı sancı. Bak sen şu sosislere daha doğmadan annelerini kandırıyolar😍 magnezyum içiyorum arada da soda. Dinlendiğim zaman iyi hissediyorum. Umarım endişeleriniz yersizdir.
KadersizMelek temizelezgi 32.haftada böyle bir sancılandım gittim ama dediğiniz gibi nst de filan hiç bir şey çıkmamıştı. 7 aralıkta randevum var artık doğumum da olabilir sanki 🤷♀️☺️
hs_mutluluk16 KadersizMelek ne riskiniz var? Doktorunuz çok mu uzak? İçiniz rahat etmiyorsa gidin doktora bence çünkü dediğiniz gibi süreç herkes için farklı oluyor 🤗
KadersizMelek hs_mutluluk16 riskim plasenta eski sezeryan dikişime yapışıkmış ameliyatım çok riskli ⚠️ doktorum gazi üniversitesi tıp fakültesinde prof deniz hoca canım