Tugbaa2937 evlatkokusu0806 hamileyken kullanılan tek ağrı kesici o ben bazen sabah akşam bile kullandığım oluyor. 2 çocuğum var. Sürekli karnım kasılıyor ağrım oluyor. Evdeyken almıyorum ama dışarı çıkmam gerektiğinde alıyorum iyide geliyor
alyavetuna evlatkokusu0806 kızıma hamileyken cok baş ağrım olunca kullanırdım ama bu ikiz hamileligimde özellikle son ay haftada 4-5 sefer kullandığım oluyordu. doktor hiçbir zararı yok ağrın olunca kullan diyordu.
merakliblog evlatkokusu0806 bi ara iltihaplı diş için kullandım. Bir iki kez de baş ağrısı için kullandım, hareket ettikçe kasık ağrım vs var ama kullanmıyorum
Sdadmrbas 8 aydır 1 gün kullandım oda grip olmuştum belimin ağrısına dayanamadım. Haricinde gün içinde ayak bel hep ağrır ama kullanmam ne kadar olursa olsun ilaç diye düşünüyorum. Zararı olmadığı belirtilmiş tabi kullanılabilir o ayrı ;)
Semiha_ evlatkokusu0806 37+2 haftalığım sadece 2 kez kullandım gebeliğim boyunca parolu oda artık ağrıya dayanamadığım için içmiştim genelde ilaç içmemeyi tercih ediyorum 🙂
OZLEM_2576 Çok ağır hasta olduğumda bile içmedim hiç. Acillik olduğumda da parolun serumunu taktılar hep.