Rukiyeahmet Merhaba kızlar 23 Kasım’da beta 130 çıktı bugun yine verdim 830 çıktı beta normalmi sizce sat a gore 5+6 yim yükselişi güzel mi acaba
mrvkrr İki günde iki katına cıkması gerekiyor yani 25inde 260 27sinde yani bugün 520 oluyor daha da fazla artmıs canım gayet iyi masallah
Nerhan mrvkrr bende 18 kasımda baktırdım 110 du.Sonra 26 kasımda baktım 3300 olmuştu.Çok artması normal mi ki ?
Deletedmom_6 Rukiyeahmet dış gebelikte birden böyle yükselmiyor benim en fazla 200 küsür olmuştu 🤷🏼♀️
Aslaninannesi01 Rukiyeahmet artışınz çok güzel burda birisi vardı 1200 küsurde kalmıştı değeri dış gebelik olduğunu öğrenmişti ama tüpünde problem vardı
Aslaninannesi01 Rukiyeahmet dış gebelik olma ihtimali düşük bir ihtimal aklınıza bile getirmeyin Allah’ın izniyle sağlıklı bir gebeliktir
Ciceekanne Dış gebelik sonradan oluşan birsey mi ? 🥺 dış gebelik olsa değer hiç artmaması gerekmiyor mu acaba
mrvkrr Nerhan oda gayet normal 2 kat artıs yeterli ama bazen 2 günde bir 4 kat artabilir sonra 2 kat sonra 3 kat değişmesi cok normal başlarda hızlıca gebelik oluşuyor sizinkini de hesapladım bazen 2 bazen 3 kat artmıs gayet normal doktorunuza gittiğinizde artık keseye bakarsınız insallah ☺️
Brfnkyldz @"Rukiyeahmet değer düşer fakat düzenli yükselerek değil biraz yükselip biraz düşer sizinki düzenli yükselmiş korkmayın rabbimin izniyle sağlıklı gebeliktir Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍