Sedefcann08 Cansueliz 29.haftaya kadar ekekti canim.37 deyiz suan kizim olcak insallah ama benimminin hep sirti dönüktü ve kordon ayak arasinda idi 29 da yuzunu dönünce kiz oldugunu ogrendik yine tabi dondu arksdini :))
Gamze612 Cansueliz 21 haftada ayrintiliya girene kadar erkekti. Ayrintilida kiz oldugunu ogrendik, kendi doktorumuzda kiz dedi. 3 doktordan kiz oldugunu teyit ettik😁
Harunnisa Cansueliz yanilma olur mu bilmem ama doktor hatasi olabilir dayimin bebegine kiz dediler 9 ay boyunca herseyi pembe aldilar dogum oldu ve pembe battaniye icinde erkek bebek geldi herkes şok ve herkeste bir kahkaha patladi
Ffatma Denizz01 benim ayrintilida doktora diger doktor kız dedi kız mı diye cinsiyeti sordum bilmem diyor. Sonra verdiği kağıtlara baktım dışı yazıyor ama bana ben öyle dedim diye öyle yazdı gibi geldi. Emin olamadım açıkçası
Sulemrahkuzey Ben oğlumda doktor büyük ihtimalle erkek demişti öylede kaldı değişmedi şuan 11 haftalık hamileyim cuma günü cinsiyetini söylicem seri doktorum erken gibi ama adam gördü demek ki bişeyler inşallah değişmez bakalım nolcak
Glstn Sulemrahkuzey Selam canım benim doktorum da daha 12. Haftada kıza benzettim demişti.2.gittiğimde 13+2 olmuştu yine aynısını söyledi.Biz bu haftayı bekledik kesin olsun diye.Daha bugün gittim 16+2 olduk veeee bu doktor da %100 kız dedi.Artık eminiz 😂
Denizz01 Ffatma aaa öyle bişey olur mu bana da dedi ki aynrtılıda o zamana kadar kendi doltırum da kız diyodu , dedi kızımız hayırkı olsun , isim düşündnz mü bile dedi kağıtta da yazıyo kız diye
Ffatma Denizz01 enteresan bir doktordu ya ben de kendimi kız diye şartladım ama doktora bir şey demeye gelmiyordu azarlamaya yer arıyor sanki. Tarama testlerini yapmadım diye bir sürü şey saçmaladı filan
Cansueliz Bana da kız dedi fakat bacak arasında birsey var dedi sonra kordon sesi net birsey diyen olmadı tatmin edecek bir cevap alamadım
Cansueliz Bide yinde 45 dakika ayrıntılı ultrason çekildi.son zamana kadar yanılma olanlar var mı diye merak ettim
Harunnisa Cansueliz benin dayimin bebegine kiz dediler 9 ay boyunca herseyi pembe aldilar dogum oldu pembe battaniye ile erkek bebek geldi herkes şok olmustu mesela
Sulemrahkuzey Duyguynrky erken ama o gün ikili taramam var sanırım görecek o gün hatta bi tahmini bile var ama emin olmak için bi hafta daha geçsin dedi
Denizz01 Ffatma yaa bu senin fikrin de demek yani yapmadın diye bebek senin bebeğim . Valla değiştirin doktorunuzu ağzına da bi güzdl edin siz hasta dilsiniz annesiniz .. sizinle öyle tartışır gibi konuşamaz bence
Saganak Ffatma nefret ediyorum öle doktorlardan senin çocuğun senin kararın sanki bebekte bi sorun olsa müdahale edebiliyorlar sadece alıyorlar bende yaptırmadım kızanada ne olursa olsun aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım dedim.
Meralecrin 11 haftada %100 oğlan dedi 30 haftalık olduk hala oğlan ultrasona girince hala ilk önce bacak arasını gösteriyor dr demesede 11 haftalıkken bacak arasından bariz belliydi tabi duruş pozisyonuyla alakalısanki vesikalık fotoğraf gibi herşey netti 🤣🤣
Cansueliz Geçen kuzenim arkadaşı son güne kadar kız demişler Doğumda erkek bebek süpriz gelmiş . Sedefcann08
Cansueliz Gamze612 bizim bi kızımız var .ikinci bebeğimizi bi türlü emin olamadım.bakalım ufak bir süpriz olur
Ffatma Denizz01 Allah'tan kendi doktorum değil perinatologdu bu doktor. Devlette doktorlar böyle malesef burunlarindan kıl aldirmiyorlar. Üsluplarına dikkat etmeleri lazım, sonra sinirlerine hakim olamayan birilerine denk gelip şiddet mağduru oluyorlar.🤗
Cansueliz Ozgur bi doktorum hiç kesin birsey demedi erteledi kıza benziyor dedi.Ama kadın özel olmasına rağmen adımı bile öğrenemedi.ayrıntılu ultrason da ise bacak arasında kordon vardı sonra kız dedi.