sevgitekes Kızlar topukluyla asla yürüyemem bir kere almıştım ayağıma vurdu topuksuz botlara bakıyorum rahat önerdiğiniz site instagram adresi kapıda ödeme olan yada resim varsa atabilir misiniz Buna çok benzer bir model buldum sizce uygun mu
lunam sevgitekes benim buna benzer bi botum var geçen seneden ama ben giyemiyorum şu an şahsen, ayaklarım şişiyor aşırı sıkıştırıyor. Tabi bu durum kişiden kişiye göre değişir. Benim fikrim, deneyerek almanızda fayda var hamilelikte.
ebruu19 sevgitekes hamilelikte bot ve mont almak boşuna para harcamak bence hiç alma giyemezsin ayakların şişince..
sevgitekes lunam evt denerim bu modeli ama 13 haftalığım şuan şişkinlik gibi bir durum yok şişene kadar giyerim diye düşünüyorum 🤷♂️
mom8327 lunam aynen benim de var şuan cat hariç botları giymiyorum giyince şişiyor bilekleri şişiriyor özellikle. Bence alma derim spor ayakkabıyla idare ettim ben çalışmama rağmen yağmurda bir tek geniş bot kullandım hava kuruysa spor ayakkabıyla idarw ediyorum
sevgitekes deletedmom87894 şu an şişkinlik gibi bir durumum yok 13 haftalığım Hatta kilo vermişim yani şişene kadar giyerim diye düşünüyorum kışın sonlarında artık kilo alırım hem çok kibar bir model doğumdan sonra da giyilir
lunam sevgitekes hamilelikte bot seçimi diye başlık attığnız için fikir verdim, yoksa sizin bileceğiniz iş. Hayırlı olsun şimdiden 😊
sevgitekes ebruu19 13 haftalığım 2 3 ay giyilir diye düşünüyorum şişkinlik yok 1 kilo vermişim hatta kontrollere gidince şart oldu yaza yakın şişerim diye düşünüyorum yok mu öneriniz
ebruu19 sevgitekes o zaman normalde nasıl kullanıyorsanız öyle alın ama resimdeki modeller rahat olmuyo pek 😏
sevgitekes ebruu19 5 cm topuk bile olsa rahat etmiyorum neden önermediniz resimdekinş nasıl bir şey almalıyım
Failknr sevgitekes ben 37. Haftadayım ayaklarım pek şişmedi çok şükür o yüzden yeni bot almadım, ama tabanı önemli çok ayakta duracak biriyseniz tabanına dikkat edin ya da tabanlık alın
blueberyy00 sevgitekes benim bütün botlarim topuklu baya yüksek 🤦🏻♀️ bende almayı düşündüm sonra hamileyken zaten birde korona varken bı hastaneye bide gideceksek alışverişe felan gidiyoruz diye almadım arabayla gidip geliyoruz zaten rahat bir spor ayakkabısı işimi görüyor diye vazgeçtim almaktan
blueberyy00 sevgitekes aynen araba olmayınca yolda yürürken bot gerek oluyor yağmurda felan attığınız modeller kullanışlı gibi haftanizda küçükmüş daha rahat edersiniz muhtemelen
Mervexxx sevgitekes bu dönemde ben asla ayakkabı alamadım :( çünkü ayaklarım koca ayak oldu… terlik devam…
Melos12 sevgitekes canım ben Ali fuatan aldım müsait olduğun bi gün git bak istersen tam orta bölgedeki ayakkabıcıdan aldım