Ferda_33 ela_zynp geç döllenme olabilir benimde olduğundan küçük tü ama doktorum kan değerime göre normal dedi boyutu
Cybill Nerhan Nerhan benimde 4+ 5 günlük betahcg bugün 23175 çıktı , benimde ikiz olma ihtimali var , ptesi doktor kontrolümüz var
Srfe_01 5+6 ama en son 5+0 da gıttım kalp atışını gormedım siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ❤️
gamzeli27 Elis18 Merhabalaaaarrrrr biz daha 5+0 olduk bugünnnn❤️ Çarşamba günü doktora gideceğim inşallah çok güzel gelişmeler olmuştur🥰 Kalp atışını ne zaman duydun canım❤️
gamzeli27 altintaslar Sat a göre 5+0 , doktorda kalp atışını duydun mu..? 5+4 de ilk randevuma gideceğim inşallah güzel gelişmeler olur❤️
altintaslar gamzeli27 Evet bebişi de kalp atışını da gördük çok şükür 🥰🙏🏻 Kalp atışı bugün daha çok yeni başlamış ses duyulmaz dedi fakat pıt pıt atışı o kadar net gözüküyordu ki😌🙏🏻
gamzeli27 VeraRi19 Aynıymışız❤️ Randevuya gittin mi canım..? 5+4 olunca çarşamba günü gideceğim ben 🥰
VeraRi19 gamzeli27 @Zeyna27 @merveseymen Tam 6 haftalık olunca gideceğim ben garanti olsun diye☺️🙏🏻❤️