ela_zynp GAPB95 evet göründü ama normalden küçük geldi biraz kese boyutu dedi doktor 😞 bu neyden kaynaklanıyor bilemedim
Narmin_ Akkiz__elis salam ya inkşafdan qalıb yada Balacadı uzinin verdiyi tarixe göre 10 gün sonra gel dedi
Snnrkrk Hilalohilal benim bildiğim 20. Haftalarda oluyor doktorum öyle söyledi bana çünkü 13 haftalığım iki test istedi bu hafta 🌸
Hilalohilal Narmin_ Ben 6. Haftada gittim kese vardi doktorum bir hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi gerçekten de öyle oldu 🤗
Akkiz__elis Narmin_ Pis niyə düşünürsən?inshe Allah heç nə olmaz birinci hamiləlikdir?9heftelikde eşidənlər var.Basqa yerə gederdinde uziye
GAPB95 ela_zynp çok yeni olduğu için olabilirmi acaba bende 1 hafta daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum
Ferda_33 ela_zynp geç döllenme olabilir benimde olduğundan küçük tü ama doktorum kan değerime göre normal dedi boyutu
ela_zynp GAPB95 yani adet günüme göre hesaplanırsa beş haftalık olmam lazım ama belki yenidir diye de olabilir salı gününü bekliyecem umarım kese biraz da olsa büyüyordur
Dily_brr3 Mihribancglr nasıl öğrendiniz ben 3 rest yaptım çıkmadı yarın adet tarihim 2 haftadır kasık ağrılarım var
busrafsar 7+4 dedi doktor yani şuan öyle olmam lazım ama başka bir doktor da 6+4 dedi kafalar karışık ileri gitmek yerine geri gittim ben 😂😂
ozgekosaraytekin busrafsar bende peşpeşe günler doktora gittim biri 6+1 diğeri 7+6 dedi neye inanacağım şaşırdım,