Gizmehsev4634 Htce_97 evet verdim sonra betam 300 e çıktı birden yükseliyormuş galiba yarın bi daha istedi
ozgekosaraytekin busrafsar bende peşpeşe günler doktora gittim biri 6+1 diğeri 7+6 dedi neye inanacağım şaşırdım,
Gizmehsev4634 Merveburaq ilk 1.20 idi geçen hafta gitti 300 e çıkmış dedi yarın tekrar istedi işte doktorumuz
Merveburaq Benimde 7hafta oldu çok şükür yarın kalp atışını dinlicem kalbinin attığını hep ulturosonla gördüm ama duymadım çok heyecanlıyım
hanifeumit Merveburaq Allah’ım ya ben 6 haftalıkken duymuştum daha siz başlarsanız bizim 15 inde dogumuz var Anadolu da duygu hanimda
Kard_de_len02 happykrkmzs hiç bir belirtim yok sadece göğüs ağrım var.10 Aralık kalp atışını duymaya gideceğiz hayırlısı ile duyarız inşallah. Sende belirti varmı ?
Merveburaq Kard_de_len02 7hafta olmadan duyulmuyo ama detaylı ulturosonla kalp atışını gorebiliyorsun umarım duyarsın
happykrkmzs Kard_de_len02 Çok fazla hemde sürekli midem bulanıyo asla geçiremiyorum ne denediysem olmadı yemek yemek istemiyorum sadece kahvaltı ve haşlanmış patates biraz iyi geliyo.bugün gidicem bende doktora kalp atışı için
Kbrakrc Merveburaq ben 6. Hafta duymuştum bazı hastaneler sesi dışarı vermiyor ama kalp atış çizelgesi görüyorlar. Gittiğimde 6+6ydı haftam ama 6+1 görünüyordu geriden geliyordu yavaş yavaş haftamızı yakaladık 13. Haftada