Merveburaq Htce_97 normal galiba bende yeniyim 5hafaliga kadar yerleşme kanaması oluyomus ama sen genede bir doktora gözük
Medineyigittt Betulpoyraz geçen hafta gittim beta verdim ultrasonla baktık rahim duvarın kalınlaşmış dedi bu haftaiçi başka bi doktora tekrar gidicem canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi ❤️
EceSB Henüz 4+3 haftalığım, bugün yeniden kan testi olacağım biraz gerginim her şey yolunda mı diye 🥲
Htce_97 Merveburaq canım beta 319 cıktı doktor gebelik devam etmez yada dış gebelik olabilir dedi yatın yine kan testi vericem dua edin ne olurrrrrrrrr 🙏🙏😔😔😔
Turkolog12 Ciceekanne valla ben ilk silik gördüm dün kan testi verdim 39,83 çıktı HCG . Düzenli adet olmadığım için kaç haftalık bilmiyorum sizce kaç haftalık 😅🥰
Gizmehsev4634 Htce_97 evet lekelenme oluyordu beta 1.20 çıktı annem bile şok oldu o değerle nasıl oldu diye ama bazı kadınlarda oluyormuş herkes farklı demişti doktorumuz. Şuan zaten 19 günlük olduk🤲🏻🧿
Busragrl52 Sevdenurr96 Ne şikayetleriniz var ben 7+4 ama hiç bişey hissetmiyorum mide bulantısı vs. Doktor herkeste olmayabilir dedi
Sevdenurr96 Busragrl52 Mide bulantısı var onun için hap kullanıyorum koku hassasiyetim çok fazla halsizlik var bu şekilde canım
happykrkmzs Kard_de_len02 yakın günlerimiz nasıl geçiyor belirtilerin var mı kalp atışını duydunuz mu ?
Kard_de_len02 happykrkmzs hiç bir belirtim yok sadece göğüs ağrım var.10 Aralık kalp atışını duymaya gideceğiz hayırlısı ile duyarız inşallah. Sende belirti varmı ?