Betulpoyraz Medineyigittt doktora gittin mi canım bende uygulamaya göre 4+2 deyim ama henüz doktora hiç gitmedim sadece kan verdim
Gorkeminannesi Betulpoyraz ben perşembe 4+0 da gittim kese görünmedi kan verdim 1137 çıktı perşembe tekrar gitcem 5 haftalık olcak o gün kısmetse
Medineyigittt Betulpoyraz geçen hafta gittim beta verdim ultrasonla baktık rahim duvarın kalınlaşmış dedi bu haftaiçi başka bi doktora tekrar gidicem canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi ❤️
Fadime_durak Turkolog12 Selamın aleyküm canım ben 26 Ekim’de evde test yaparak ve aynı gün doktora giderek öğrendim ve benim kan sonucum 3824,55 çıkmıştı baya yüksekti yani hatta aile hekimi dedi baya yüksek çıkmış dedi aradan bir hafta sonra doktora randevu aldık ve 8 haftalık olduğunu öğrendim şimdide 10+6 haftalık olduk çok şükür 🤗
Oznurrrturkmen Sevcan24 evet geçen hafta sonu göründü kesemiz bu hafta cuma günü tekrar gideceğim kontrol için
Melikeyldz06 Keseyi göremedi henüz daha kan da gebelik olduğu çıktı ama daha 15 günlük rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰😍😍 benimki daha ilk yeni evliyim 😍😍
Turkolog12 Valla bugün silik çizgiyi gördüm ve kan verdim beta HCG 39,83 çıktı hamileyim ama ne kadarlık bilmiyorum çünkü hiç düzenli adet olmam 🤦 2 gün sonra tekrardan kan vericem inşallah düzenli bir artış olur ve bebeğime kavusabilirim 🥰
Snnrkrk Hilalohilal benim bildiğim 20. Haftalarda oluyor doktorum öyle söyledi bana çünkü 13 haftalığım iki test istedi bu hafta 🌸