Tuni Srfe_01 dr.a 4gün önce gittim 10gün sonra tekrar gel dedi cumartesi günü gidicem umarım bi aksilik olmaz 🙅♀️
Tuni Srfe_01 keseyi gördü ama bebeği göremiyorum dedi ufak gibi dedi bnde emin olamadım dr.kararsız gibiydi bi çift kese gördü bi tek 🙈 özel hastaneden randevu aldım umarım orada detaylı görebiliriz
Deryy Tettyy şuan mide bulantısı baş dönmesi tansiyonum yerlerde mide yanması uykusuzluk desen var sabaha karşı 4 uyanıyorum geri uyumam bikaç saat sürüyo baya baya çekiyorum bee 😅
Klcaysgl Seyturak amin cümlemizin canim 🤗 bacak arasi açik erkek dedi ama 3 hfta sonra bidaha gel kesin söylerim dedi sizinkini dedimi 😅
Seyturak Klcaysgl benimki dün %75 kız ama önümüzdeki ayı bekle alışveriş yapacaksan unısex ürün al dedi. Bende bilemiyorum şimdi önümüzdeki aya kaldı 😀
Buseuyanik Burcumm 24 Kasım’da baktırdım çift çizgi görür görmez reglime 5 6 gün kala 45 di HCG şuan bebeğim 4 haftalık oldu daha HCG baktirmadim haftaya baktircam
Ozlemcabuk 1efeannesi aslında bir belirti hissetmedim içimden test yapmak geldi 25 Kasım akşamı çok silik çift çizgi gördüm erken gebelik testinde sonra normal test yaptım oda aynıydı 🙈 ertesi gün kan testi yaptırdım 105 çıktı betahcg değerim🥰