Sedaerbil Nefiseakkyn gününe baglı aslında.bn tüp bebek yöntemiyle hamile kaldıgım için normal hamile kalma sürecini bilmiyorum. Ama deger yüksek cıkarsa ikiz diyorlar bnmde öyle oldu suanda ikizlere hamileyim
Sedaerbil Medine46 hayırlı olsun.bnde çift yumurta ikizlerine hamileyim.8+4.siz hiç hissediyormusunuz bn hiç birşey hissetmiyorum
Medine46 Sedaerbil sizede hayırlı olsun inşallah 🥰kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻Hayır şuan sadce mide bulantısı var şiddetli🥺
Sedaerbil Nefiseakkyn amin inş rabbim kimsenn emegini boşa cıkartmasın saglıklı bişeklde kucagına almayı nasip etsin 🤲
Ferda_33 Eeedaaa bende 9.1 ağrım yok ama cok fazla mide bulantısı ve halsizlik var sanki biraz grip gibiyim pek ayırt edemiyorum doğrusu 😊
Ferda_33 ela_zynp kesinlikle icin rahat olsun bende panik oldum küçük mü gelişmemis mi diye dr. Bana güldü 🙈 panik yapma dedi kan tahliline göre tam da olması gerektiği kadar dedi 5 buçuk dedi benim sat a göreyse 6 buçuk tu
ela_zynp Ferda_33 içim rahatladı diyebilirim ama doktor benden kan tahlili istemedi o yüzden kafamda soru işaretleri vardı belki bu hafta ister