Ilk basta yengem vermisti joie markasinin ustune puset de takiliyordu surusu guzeldi ama agir bir arabaydi. Acikcasi hic de arabanin ustune puseti de takip kullanmadim cunku hem arabanin kendi agirligi hem puset agirligi bir de cocuk… arabayi tam yatirim icine hani sungerli gibi puset ortuleri oluyor ya onlardan koyup oyle kullandim. Puseti sadece evde veya ilk zamanlar hastaneye gidip gelirken kullanmis oldum ayri olarak. Bir sure sobra peg perego pliko mini modelinden aldik ve resmen rahatlik bu dedim. Surusu o kadar kolay oyle hafif ki. Acilip kapanmasi da cok kolay. Bagajda kapladigi yer de cok az cu ku baston bir araba. Onu tercihimdeki asil sebep ise alt kisminin demirden olusu ve saticinin bile icine rahatlikla oturup onu bile tasidigini gostermesiydi. Aa buyudu artk bunu kullanamiyorum derdim olmayacak en azindan. Ikinciye alcak olsam ya yine indirimde bulursam ayni arabadan alirim ya da hamilton marka alirim hamilton dememdeki sebep de fiyatina gore yine 22 kiloyu tasiyor olmasi.