raziye2709 Kizlar dondurulmuş közlenmiş patlıcanım var dondurucuda ne yemek yapabilirim ve nasıl cözdurmeliyim çok acemiyim🤣
mathildaa raziye2709 etin varsa alınazik veya hünkar begendi yapabilirsin. Yogurtlu patlican salatası veya domates soğan biberle karıştırıp salata yapabilirsin😁
Tugba_k5 raziye2709 ben buzluktan cikardigim zaman cözdürmeden tavaya koyuyorum kapağını kapatıp kısık ateşte bi kaç keç ceviriyorum. Sonrasında domates biber soğanla yağ, tuz harmanlıyorum güzel oluyor 😊
raziye2709 mathildaa Dondurulmuş olanla güzel olurmu hünkar beğendi.Bi de nasıl çözdureyim mikrodalga fırınım var ama genelde onu yemek ısıtmak için kullanıyorum çozďürmede de işe yaradığını duydum yemek ısıttigim programda mi cozdurmeliyim acaba
mathildaa raziye2709 canim oda sıcaklığında veya mikrodalgada çözebilirsin ilik suda da çözülür muhtemelen gec gordum mesajını ama
Baharistan Soğan ve biber kavur o patlıcanları ezer gbi doğra üstüne at ve domates ekle üstüne Biz gombe deriz cokda güzel olur canm😊Şişe domatesin varsa cokda güzel olur
raziye2709 Baharistan Çok tesekkur ederim çok köleyim koymuşum dolaba farklı farklı şekillerde degerendireyim bari:)