Mucizeveannesi Şişli kolan da Dr meliz hanıma giden yada Doğum yapan arkadaşlar yorum ve bilgi lütfen
Dykdyk Mucizeveannesi 2 tanıdığım yaptı ikiside cok memnun kaldı. Bende aynı hastane baska doktora gidiyorum.
Mucizeveannesi Dykdyk sizin Dr kim acaba bende Dr araştırmasındayım 18hafta oldum Dr um kesinleşmedi hala😏
Dykdyk Mucizeveannesi Prof. Doktor Kadir Savan ben tüp bebek tesavisi ile hanile kaldım canım o yüzden kadir beyde devam ediyorum çok memnunum
Mucizeveannesi Dykdyk hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin 🙏🏻İlgili alakalı bir Dr o zaman önerir misin 🙂
Mucizeveannesi Dykdyk kolan da karar kılmıştım on gündür düşünüyorum. Hepsine tek tek gidip denemek imkansız o zaman Kadir beyden randevu alıp sizin Öner’inizle başlıycam .cümlemizin hakkında hayırlısı cevaplar için çok teşşekür ederim benim için gerçekten önemliydi 🙏🏻
Dykdyk Mucizeveannesi Memnun kalacağınızdan eminim ismim duygu gittiğiniz zaman söylersiniz kadir beye. Sağlıklı doğumlar diliyorum 😊
Mucizeveannesi Mucizeveannesi selam dr Kadir bey hastaneden ayrılmış çok kötü oldu 😞siz kime devam etmeyi düşünüyorsunuz moralim çok bozuldu
Audreyhorne Mucizeveannesi Merhaba ben şişli kolanda bulat aytek şık’a gidiyordum çok memnundum doktorumdan ama şehir değişikliği sebebi ile bırakmak zorunda kaldım tavsiye ederim
Dykdyk Mucizeveannesi Evet canım dün kontrole gittim son günüydü. Napıcaksn sen kimle devam ediceksin?
Dykdyk Mucizeveannesi Valla bilmiyorum bende. Kdir bey kendine muayenesini açıyormuş nişantaşında. Onlamı devam etsem aytek beyle devam etsem bilemedim açıkçası. Kadir bey dışardan kaç praya gelir doğum için onuda bilmiyorum
Mucizeveannesi Dykdyk hem Nişantaşı hem dışardan gelmesi 🙄sanırım yüksek olur ve beni aşar ,zaten dr dan yana bi yüzüm gülmedi öyle böyle derken kim doğurtacak beni belli değil tam kafam rahatladı derken 😒
Dykdyk Mucizeveannesi Benimde son 3 haftam falan cok stres oldum gerçektrn. Bide dün kontrolüm olmasa duymazdım bile hastaneden ayrılacağını Dün sordum doğum ücreti nekadar olur diye konusuruz dedi kestirip attı açıkçası çok arada kaldım.
Gozdend Meliz hanıma gidiyorum öncelikle daha siz sormadan bir sürü şey anlatiyor. Ben ve eşim sevdik kendisini :)
Burcu_shn Gozdend merhaba. Doğum için Meliz hanıma mı gittiniz? Ben ikizlerim için dr arayışındayım. Oldukça iyi yorumları var ama doğum ücretlerini merak ettim açıkcası