0581 Esenler medipol e gidiyorum kızlar ama yoğun bakım ünitesi Yok açılmayacakmış mega medipol de memnun olduğunuz doktor var mı mega ya gidenler tavsiye verebilir mi ?
HeyecanliBekleyis 0581 ben henuz gitmedim bayramdan sonra randevum kendi doktorum tugba nadide yilmazi gozum kapali oneriyorum dedi bende onu tercih edip denicem insallah
Elifnurrr 0581 baştan beri duygu ışıl gencere gidiyorum 34. Haftadayım çok memnunum çok tedbirli ilgili her şeye samimiyetle cevap veriyor. Çok yoğun ama 3 oda birden çalışıyordu son gittiğimde. Suna Özdemir’e gitmiştim daha önce. Düşük yaparken doktora ulaşamadım.ben de duygu hanıma gittim. Görümcemin doktoru o tavsiye etmişti duygu hanımı. Muayene ücreti 125₺ Nst 55₺ kan testleri 100 küsür filan. Ama testleri dışarda yaptırıp gelmemi söylemişti hep devlette test yaptırdım
Ozlmbirce 0581 bende esenler medipole gidiyorum ama mega da Nagihan hanımın methini çok duydum, randevu almaya çalıştım bir türlü denk gelmedi. Duygu hanıma bir kez gittim çok yoğundu , yeteri kadar ilgilenmedi gibi hissettim bir daha gitmedim
Gzmelc 0581 canim bende duygu isil gencere gidiyorum cok tatli bicdoktor cok ilgili canim doktorumm 😍💕
GizemCengiz Ben tanımıyorum gitmedim kendi doktormdan memnunum diye. Ama eşimin ailesi çevresi orada Tuğba Nadide Yılmaz’a gidiyor memnunlar.
0581 Bende araştırdık lebriz çok iyiymiş ama muayene ücreti çok yüksek birde çok kalabalık oluyormuş bu yüzden gitmek istemedim onun dışında derya Yaşar ve tuba nadide için iyi yorumlar gördüm . Siz hangi hastaneye gidiyordunuz peki kaç haftalıksınız
HeyecanliBekleyis 0581 ben 10 haftalik hamileyim sisli memorial fulya hanıma gidiyordum kendisi dogum iznine ayrilinca gozum kapali seni Tuğba Nadide Yılmaza yönlendiriyim hemde hastane universite hastanesi dogum sirasindan bisey olsa her turlu doktor mevcut dedi bende bayram sonrasi icin randevu aldim
Oglununannesi 0581 elif çiler erene gittim hiç memnun kalmadım insan doktoru biraz samimi olsun istiyor ne bilim hem çok soğuk hem de ilgisiz buldum idrarımda problem çıktı sorun yok dedi ben söyledim şu şu var diye öyle ilaç verdi ona rağmen eksik vermiş bakteride varmış antibiyotik vermeliymiş ama o kadar savmışki başından işte beni öyle vermiş
Ss1 Aysenurtsr tugba hanım numarasını veriyor mu ve özel sorularınıza cevap alabiliyor musunuz telden
HeyecanliBekleyis Aysenurtsr Ben bugun telefonda randevu aldim 125 dediler o yuzden oyle soyledim ama
Oglununannesi HeyecanliBekleyis doktorunuz yardımcı doçentse öyledir ama operatörse 90 yl flaan muayene
nohutlar Oglununannesi ben de aynı şekilde bu durumdan çok rahatsızım Aynı hastanede başka doktora gitsem o da ayıp olucak gibi geliyor ama böyle de çok mutsuzum 😢
nohutlar Keşke sabitlensr bu konu gerçekten çok kafama takılıyor Kimse mi Yok medipol mega Bağcılar'a giden 🤦🏻♀️