ilknurd_98 Kızlar 38. Haftamdayım bebeğim henüz kanal da değil. Bu şekilde normal doğurmam mümkün olmuyor değil mi? Yoksa suni sancı verilip bebeğin kanala girme ihtimali var mı?
Damlasu_23 ilknurd_98 bildiğim kadarıyla sezaryan olunuyor arkadaşım 40 haftaya kadar dönmedi sezaryan olmak zorunda kaldı
ttugceymenn ilknurd_98 Benim Doğum Anında İnmişti Merak Etmeyim Doğum Pozisyonundaysa Kanala Girer Bir Şekilde :)
miranbeyinmothersi ilknurd_98 dönmezse normal olması imkansız. Artık son günlerin inşallah döner ama bence hoca sana seseryan günü verir eğer ilk doğumunsa
Damlasu_23 ilknurd_98 bilemezsin ki belki biranda da kanalda gire bilir pazartesi 37 haftalık olucaz şuan doğum şeklim bile belli değil bakalım
Acemi_anne61 ilknurd_98 benim de tanıdığım son haftasında kanala inmediği için sezaryen oldu mecburi. Sizin daha vaktiniz varmış inşallah iner
ilknurd_98 miranbeyinmothersi kafası dönük ama kanala girmemiş onu bekliyorum inşallah kanala da girer
miranbeyinmothersi ilknurd_98 ozaman gürebilir belki kuzum bunun hareketleri var internetten videosunu izlesene belki öyle yaparsan döner hayırlı doğumlar dilerim canım