Zub34 Karnımda bişi kayıyoo gibi bebek hareketimi ?? eger gaz damarsada yeter da artık ne gazmış damarmış dicem böle tarifi işte bişey kayıyo gibi tarifi aklıma gelmedii başka ( 18/2 haftalık)
sehrengiz_8 Zub34 o şekilde oluyor bir de belli sert bir hareket hissetmedikçe hiçbir zaman anlaşılmıyor ben net hareketi 20 haftada hissettim ancak 16. Haftamda bu hafif kaymalar vardı gaz olarak düşünüyordum
Seross10 Zub34 bende 18 haftada göbek deliği altından balık kayıyor gibi hissettim 20de kalp atımı gibi olmaya başladı ama düzenli sık değil tabiki de
mutlufatos19 Zub34 evet öyle oluyo bendede öyle olmuştu gaz sancısı sanmıştım 😂 ama diğer günlerde öyle olunca gaz felan değil dedim 😂
Zub34 sehrengiz_8 aslında dışardan görünmedikçe inanasım gelmıyo gibi oluyo çünkü içerde her an her şey olabilir damarlar kanlar gazlar ihtimali gelıyo aklıma😅😅
Merve098 Bence bebektir ben ilk hamileligimde 17 haftalıkken hisetmistim damar atar gibi atıyordu karnimda
Zub34 PrensesAnnesi4 dün resmen ağla ağla benım bebek nıye hareket emiyo herkesin ediyo dün baya zırladım bugün de öle kayınca dedim kızz noluyo 😅😅
sehrengiz_8 Zub34 ilerleyen haftalarda fark edeceksin a a a bu da bebek hareketi imiş ya diyeceksin ben öyle demiştim.
PrensesAnnesi4 Zub34 Bebis bence dur ben en iyisi bi iki hareket edeyim demiş bence 😅 30 dan sonrada simdi cikacak diyeceksin 😅
Seross10 Zub34 ilk gebelikte 20 de kıpırtı 24te net hareket hissedilir demişti bana doktorum cidden de öyle oldu. Şimdi 32 haftalık olcaz hafta hafta hareket sayısı şekli vs değişiyor
Selin12- Zub34 canım büyük ihtimalle bebek hareketi o çünkü haftan gelmiş yavaş yavaş daha da hızlanır
Merve098 Elini köy karnına hissedersin zaman gelecek bı dursa diyeceksin karnını patlatacak gibi oluyor😍