Suzan-mustafa55 Vallahi gecen renkli utrasyon çeken doktor banada dedi suyun fazla şekerin sınırda diye ama daha bir önlem almadim doktoruma sorcam muayne zamanımı bekliyorum
SekerAnne Suzan-mustafa55 anladım ben de şekerden şüphelenmişti şeker de çıkmadı , ondan bir sorayım dedim
Mereva Benim de 20. Haftadan itibaren suyum fazlaydı ancak şekerim çıkmadı yine de şeker, tatlı, meyve her şeyi bıraktım şu an 34. Haftadayım suyum normale döndü, ben de tatlıya döndüm 😅
SekerAnne Mereva ben de dikkat edeyim bari , zaten riskli gebelik… şekerim çıkmadı çünkü ama suyum fazla
Liliss Benimde detaylı ultrason da doktor öyle söyledi ama seker testi falan yaptırdım bisey cikmadi kendi doktoruma sorduğumda bi sorun yok demişti detaylı ultrason 170 mm çıkmıştı 17 cm ye denk geliyor çok değil ama yinede dikkat etmem gerektiğini soylemisti doktor sinir 25 cm diye biliyorum
Mereva SekerAnne bence de muhakkak dikkat edin faydasını görüyorsunuz azalmasa da artmıyor en azından. ben de korkuyordum erken doğum riski var demişti doktorum ama çok şükür 34 olduk, inşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız bebeklerimizi 🌸🌸