incisu Asyarslan60 nöbetçi eczane yok mu ya 🥰 çok heyacanlı yerinde olsam beklemeden yapardım bana doktorum 12.gün test yap çıkar demişti ve çıkmıştı
Asyarslan60 incisu bi tane kaset bi tane erken gebelik alıcaz canım hangisini akşam yapayım gaza getirdin iyce beni😅
incisu Asyarslan60 kaset testini yap istersen 🤩 sabah ilk idrarınlada diğerini yaparsın gerçi gerek olmayacak ama
Asyarslan60 incisu ama kaset test erken çıkmıyor ya ondan erken gebelik yapmak istiyorum sanki of kafam karıştı 😘ben olmadığını düşünüyorum bilmiyorum ama
incisu Asyarslan60 ben kaset test yapmıştım ya seni çok iyi anlıyorum o duygularını heyacanını Bile tahmin edebiliyorum 😀 sen nasıl istersen öyle yap ama yap yani
Asyarslan60 nese_gocuk valla beni incisu gaza getirdi allahım yoksa o kadar emindim ki 1 inde yapacağıma amaaan yapıcam yaaa yoksa da napıyım böyle de belirti arayınca daha çok moda giriyorum en azından negatifi görünce reglimi beklerim😅
incisu Asyarslan60 benide gaza getirmişler di iyi kide dinlemişim onları yoksa meraktan çatlayacakdım yapınca hemen haber ver 😘🥰😀
Asyarslan60 nese_gocuk kaset mi yapıyımm erken gebelik miii? Eşim gelirken alıcak 8 gibi gelir yapıcam hemen 😅
Asyarslan60 nese_gocuk demek ki iğne etkisi geçti canım benimde normal zamanda yaptığım gibi çıkmıştı lh testi senin tam ne zaman 12 gün bitiyor ?