ogluileannesi 33+4 ten selamlar 🖖 kızlar erken doğum riskimiz var yatıştayız. Bugün kontrolüm vardı bebişimin kilosu 3077 gr olmuş. Biraz daha durur umarım. Dua edin ne olur
glsnyavuz ogluileannesi hay maşallah minnoşa ciğer geliştirici iğneni olduysan korkma bence bende bugün 34 üm ve 24 ten beri riskim var yatıyorum inşallah biraz daha dururlar tabi 🤲🏻🥰
Esoca366 ogluileannesi ogluileannesi bin kere maşallah bu haftada bu kadar kilo olması bile çok iyi bence 🥰 Benim 34+1 bugün gittim 2100 kilo :)) Rabbim hayirka kucağınıza aldirsin inşallah geçmiş olsun 🌸
Sfylmz ogluileannesi aynı benimde 33+5 de kasılmalarım başladı 3 gün hastanede yattık nidilat ve ciğer geliştirici yapıldı açılmam olmadı ve şükür durdu bugün 34+2 olduk 3100 gram ve önden gidiyor denildi 😌 inşallah 2-3 hafta daha dursun istiyoruz 🤗 sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah
Deniiiza ogluileannesi dun benim de nst de sancı cikti 33+3 olduk bugün. Erken dogum riski dediler. Benim bebegim 2300kg sizin masallahh doguma kadar 4bucuk kilo olur heralde.insallah zamaninda kucagimiza aliriz
ogluileannesi glsnyavuz oldum canım geçen hafta. Dr gelişim olarak sıkıntı yok tek korkum ciğerleri dedi o yüzden 2 hafta daha dursa keşke diyoruz 😊 Allah sana da yardım etsin canım
glsnyavuz ogluileannesi bu iğne çok işe yarıyormuş ama inşallah bizimde öyle olur sorunsuz alırız kucağımıza amiiin 🤲🏻
ogluileannesi glsnyavuz evet öyleymiş, seninki iyi durmuş maşallah 36 ya kadar dayansalar süper olur 😍 sağlıkla alalım kucaklrımıza
ozmus ogluileannesi aa kaçmış? Benim 21. Haftadan beri 3 cm. Doktorum 32 den sonra erken doğum riski ortadan kalkıyor ölçmeyecrğiz bile dedi ama şimdş bi garip hissettim
ozmus glsnyavuz Doktorum 32 den sonra erken doğum riski ortadan kalkar demişti rahim ağzı uzunluğuyla ilgili. Şimdi 33 te erken doğum riski var demiş ya ondan dolayı
glsnyavuz ozmus canım 36 öncesi erken doğum olarak geçiyor hatta 37 ama erken doğacaksa ve risk varsa ilk hedefleri 32 oluyor doktorların banada 24. Haftada bu şekilde istirahatle 32 yi görmemiz lazım demişlerdi
glsnyavuz ozmus bugün 34 üm tam canm biraz yorulduk bu şekilde yatmak zor oluyor ama senin daha ileri bir hafta eğer dikkat edersen kolayca ilerlersin
ogluileannesi Esoca366 sağol canım Allah razı olsun ❤️ seninki de iyi bence 3 ü rahat geçer 38 e kadar☺️
ogluileannesi Sfylmz aslında gelişimlerini tamamladıkları için doğmak istiyorlar 🤗 ama tabi ciğer gelişimi önemli olan o yüzden dursunlar ne olurrr 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
Sfylmz ogluileannesi kesinlikle doktorumuz da öyle dedi ben artık hazırım geliyorum diyor 😁🤗 ama bizce öyle değil işte minik kuzular vakitlice sağlıkla gelsin 🥰