Merhaba tatlı hamileler 🥰 38+5 haftalıkken yapılan çatı muayenesi sonucu doktorum açılmam ya da yumuşamam olmadığını söyledi. Ben de isteme bağlı sezaryen seçtim. 39+3 için 23 Kasım tarihine gün aldım. Ama bizim kız 20 Kasım cumartesi günü su koyuverdi 😀 Acil olarak hastaneye gittik. Yatışım yapıldı ve beni ameliyathaneye aldılar. Sondamı spinal yapıldıktan sonra taktılar. Doğum esnasında biraz ağrım arttı, bu sebeple beni bi 5-10 dakikalığına tam uyuttular, bu yüzden kızımın doğduğu anı göremedim maalesef 😔 Bebeğim tam olarak 14.12’de dünyaya gelmiş. Uyandığımda bebeğim nerede diye ağlıyordum ameliyathanede. Odaya gidince bir de ne göreyim, dünyalar güzeli bir melek beni orada bekliyor 🥰 Beni yatağa aldılar ve bebeğimi emzirdim. Yaklaşık 6 saat sonra yürüteceklerini söylediler ama o saatler geçmek bilmedi, çünkü uyuşukluk yüzünden bacaklarımı kütük gibi hissediyordum. Yürüme esnasından çok fazla zorluk çekmedim. Önüme bakmadan direkt karşıya bakarak yürüdüm eşimin refakatinde. Gazımın çıkması gerektiğini bildiğim için bol bol yürüdüm ve gerçekten işe yaradı. Hastanede 24 saat yattık ve taburcu olduk. Bugün kızım tam 1 haftalık oldu 🥰 Dün kontrolüm vardı ve ameliyat yerimin gayet iyi olduğunu söyledi doktorum. Evde de sürekli yatmıyorum ve hareket halindeyim. Bu bana kendimi daha iyi hissettiriyor. Sadece olduğumdan daha duygusal birine dönüştüm o kadar 😥