Ozlem2904 Merhaba hanimlar az once b yazi okudum 34.haftadan sonra annenin kg almasi yavaşliyomus🤭 siz kac kg aldiniz bu haftalarda? Ben 30dan 34e 2kg almisim 34 den sonrasini cok merak ediyorum 😂
Didemf Ozlem2904 36. Haftadayım 33 den sonra haftada 1 kilo almaya başladım benim iştah arttı ama çok yemiyorum nasıl aldım anlamadım belki ödemdir diyip kendimi avutuyorum
2-prensesannesiii Ozlem2904 25 haftalıkken tartilmistim 10 kilo almıştım şuan 33 haftaligim hala aynı 10 kilo almışım
Ozlem2904 sumeyraballl hahaha ne zamanlari tartiliyosunuz 😂 bide bebegin kg si m yansiyo tartiya acaba?
Mervisogretmen Ben 39 haftalık gebeyim, zaten gebelik boyunca toplam 4,5 kilo aldım hamilelikte, son haftalarda hiç almadım. 🙈Bebiş 3200 idi en son, yani bebiş almış ben hiç almamışım. Sanırım bünye meselesi bu. 🙏😇
Ozlem2904 hamisanne_63 30dan 31e b haftada 1 kg almistim ben sok olmustum 😂 ama sonra yavasladi galiba 4haftada 2kg gayet iyi bence 😂
sumeyraballl Ozlem2904 kontrole gittiğimde zorla tartılıyorm 😂😂😂 hemen doktorumn asistanı tartıya çıkarıyor saolsn çıkmasam olmaz mı diyorm olmaz diyor 😂😂 illaki yansıyodur cnm meyve bana çok kilo yaptı hayatımda ilk defa bu kdr hızlı kilo artışı gördüm
Ozlem2904 Didemf doguma yakin şisebiliyomusuz, ayaklariniza dokunun bakin beyaz leke olusuyo mu? Bide belki acaba bebegin kg si yansiyodur tartiya
Didemf Ozlem2904 biraz beyaz oluyor dokununca bebek son 3 haftada 600 gr almış kilolu bebekde değil doktorum normal diyor hep
Ozlem2904 sumeyraballl hahahahaah ayni ben 😂😂😂 zaten meyvesiz b hamilelik dusunemiyorum, olsun bence cikolata cipsin yaptigi kg den iyidir meyvenin yaptigi 😂
hamisanne_63 Ozlem2904 hamileliğinde meyve yemeyen sadece benim sanırım hiç aklıma gelmiyor yarım muzu zorla yiyorum ya sadece birkaç gün ha bire nar yedim başka hiç bir meyve yemek içimden gelmiyor 😅
sumeyraballl Ozlem2904 onları binde bir yerim öyle cnm istemez ama meyvesiz duramayn ben günde 3 porsiyon ekstra elime de alır gider gelir yerim😂😂😂 meyveyi azalt demişti doktorm ama yapamyorm gece acıkınca kalkr yerim 😂 hamur işinden iyidir inşAllah verilir kilolar
Ozlem2904 Didemf hemen uykudan kalkar kalkmaz tartilmayin :) yattiginiz icin vucut zaten sis olur :) 45 dk sonrasi en idealdir :)
Ozlem2904 hamisanne_63 hahahaah zaten cok severdim onceden smdide hep kariisk meyve tabagi yaparim 😂😂😂😂
Ozlem2904 hamisanne_63 vucut kitle endeksinizi baz alin :) google dan bakabilirsiniz, ben 165cm mim 64kg ile hamile kaldim 11-16kg arasi almam normal bu indexe gore. Dr um 12kg ile bitirebilecegimi soyledi 34.haftada toplam 9.5kg aldim :)