Kamusbuglem Kızlar iş yaparken yürürken bişey yokken birden bire gelen halsizlik oluyor bacaklarım tutmuyor sankı kollarım hemen oturmak veya uzanmak istiyorum sizdede öyle oluyor mu normal mi bu ?
Sermec27 Kamusbuglem şeker olabilir ben öyle olurdum gebelikte sekerim cıkmıştı diyet yapmıştım yükleme yaptırmayı ihmal etmeyin
Kamusbuglem Fk_noire genelde tansiyonum 9 5 10 5 falan cıkıyor ama yatarken uzanırken bişey yok iş yapınca yürüdüğüm zaman falan oluyo canım
Kamusbuglem FeriDee böyle içim sıkılıyomus gibi oluyor canım oturmak hemen uzanmak istiyorum sendede öylemi
Yldrmerve Bende 22+6 yım senin gibiyim hep bi yorgunluk uyku halindeyim hele temizlik yapmaya kalkim kalçadan belime böbreklerime giriyo sancılar daha şimdiden böyleysek önümüzdeki aylar napıcaz bilemiyorum 🙂
Kamusbuglem Yldrmerve sancılar ayrı bu birden bire oluyor bana içim sıkılıyomus gibi oluyor dermanım kalmıyor
FeriDee Kamusbuglem evet böyle kalbim çarpıyor elim ayağım titriyor uzanasım yada oturasim geliyo dinledikçe geçiyo
Kamusbuglem Sermec27 ya gebeliğin ilk başlarında sağlık ocagında şeker biraz yüksek çıkmıs gece falan yemek yemeyin dediler şekerin yükselmesin dediler bi kan veriyim olmadı
Kamusbuglem FeriDee el ayak titremesi değikde böyle dermanı yok gibi güçsüzlğk geliyor bana da canım dediğin gibi şeker olabilir bşr kan vericem ne olur peki şeker cıkarsa